کد خبر: 1455894
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۰
مسعود شفیعی خبر داد:

برگزاری دوره مهارت‌افزایی با حضور اساتید خارجی برای ارتقای دانشگاه علمی کاربردی

گروه دانشگاه: سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی از ارتباط این دانشگاه با دانشگاه‌های خارجی جهت تربیت مدرس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، دکتر مسعود شفیعی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی، در نشست خبری تشریح برنامه‌های این دانشگاه، اظهار کرد: مقطع کارشناسی ناپیوسته در این دانشگاه به این خاطر راه‌اندازی شد که دانشجو بعد از دریافت مدرک کاردانی وارد بازار کار شود و برای تکمیل مطالعات و مهارت‌های خود ادامه تحصیل دهد.
وی ضمن ارائه آمار از تعداد دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می‌کنند، گفت: دانشگاه جامع در حال حاضر بیش از 700 هزار دانشجو و بیش از 1000 مرکز دارد که حدود 4 هزار نفر در مقطع کاردانی، 300 هزار نفر کارشناسی ناپیوسته و حدود یک هزار نفر نیز در مقطع نفر کارشناسی ارشد ناپیوسته تحصیل می‌کنند.
این استاد دانشگاه بیان کرد: دانشگاه علمی کاربردی بیش از دو دهه قدمت دارد و البته به نظر من هنوز به سطحی که مد نظر و مطلوب است نرسیده است. با این حال می‌توان به جرات بگویم که این دانشگاه از بقیه دانشگاه بهتر نباشد، ولی کمتر هم نیست.
وی گفت: ما برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه و مهارت‌های عرضه شده که شعار اصلی ما است، به زودی تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌های مطرح خارجی در زمینه تربیت مدرس برگزار می‌کنیم تا نیروی حرفه‌ای در مهارت‌‌آموزی این رشته‌ها تربیت کنیم.
وی عنوان کرد: دانشگاه ما دانشگاهی مهارتی است و نباید انتظار دانشگاه‌های پژوهش‌محور و نظری‌محور را از آن داشت. اولویت ما در گسترش رشته‌ها این است که افرادی را تربیت کنیم که به مهارت‌ و تخصص عملی مسلط باشند تا بعد از فارغ‌التحصیلی بتوانند در بازار کار هدف مشغول به کار شوند.
شفیعی یادآور شد: در راستای ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص سیاست‌های کلی علم و فناوری و همچنین سایر مطالباتی که ایشان از دانشگاه دارند، ما برنامه‌هایی را در دست طراحی داریم تا بدین سو حرکت کنیم. یکی از عوامل کاهش نرخ رشد جمعیت این است که جوانان بعد از تحصیل اشتغال ندارند و طبیعتا سن ازدواج هم بالا می‌رود. از این رو ما رشته‌های مهارتی را محور فعالیت خود در این عرصه داریم.
وی گفت: ما امسال 25 درصد افزایش شهریه داشتیم و البته برای رفاه حال دانشجویان مقرر شده است که هرواحد به تشخیص خود مبلغ شهریه را تا آخر ترم قسط ‌بندی کند. ما همواره عملکرد واحدها را بررسی می‌کنیم و به واحدهایی که کیفیت آموزشی را رعایت نمی‌کنند یا دارای تخلف هستند تذکر جدی می‌دهیم و در صورت عدم اصلاح، با آنها طبق قانون برخورد خواهد شد.
دکتر مسعود شفیعی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی درباره ملاک‌های ارزیابی واحدهای این دانشگاه ابراز کرد: وضعیت ساختمان دانشگاه، تعداد کارمندان و زمین مورد نیاز با تعداد دانشجویان ملاک نخست ما در ارزیابی واحدهای دانشگاهی است.
وی افزود: ملاک دوم ما از نظر امور علمی، کیفیت تدریس اساتید، نمرات امتحان‌ها، وضعیت حضور و غیاب، دسترسی به تجهیزات آموزشی و اینترنت پرسرعت و  ... است. یکی از مواردی که اکثرا در ارزیابی دانشگاه‌ها مغفول می‌ماند، فضای نمازخانه است. ما به طور جدی این موضوع را پیگیری و در ارزیابی‌ها خود مد نظر داریم.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از کارهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در معرفی واحدهای برتر این است که واحدها گزارش فارغ‌التحصیلان خود و نحوه اشتغال آنها را ارائه کنند. بدین صورت دانشجو قبل از انتخاب واحد می‌تواند ارزیابی کند که کدام یک از واحدها از نظر تحصیلی موفق‌تر است. در این هدف یعنی معرفی واحد قوی، به کمک رسانه‌ها نیازمندیم.
وی توضیح داد: دانشجویان به هیچ عنوان نباید مبلغی را از غیر از سامانه سجاد پرداخت کنند و در غیر این صورت ما را از طریق ایمیل مستقیم ریاست دانشگاه مطلع کنند تا به این تخلف رسیدگی کنیم. همچنین در مقطع کاردانی  کارشناسی ورود بر اساس معدل و بدون آزمون است و داوطلبان فریب افراد سودجو که وعده قبولی در برخی از واحدها را می‌دهند نخورند.
شفیعی درباره سالگرد تاسیس دانشگاه علمی کاربردی اظهار کرد: 16 مهرماه سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی است و بدین منظور جشنواره بزرگی از توان‌مندی‌های دانشجویان این دانشگاه عرضه می‌شود و سالن اجلاس سران پذیرای ویژه‌برنامه این روز است.

captcha