کد خبر: 1456628
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۴

قرائت دعای پر فیض عرفه در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)

گروه اجتماعی: مراسم قرائت دعای پر فیض عرفه در کربلای ایران و قبله تهران نیز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(علیه السلام)، مراسم پر شکوه قرائت دعای عرفه شنبه 12 مهرماه در مصلای بزرگ ری، از ساعت 14:30 با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط قاری ممتاز آقای علی شیرزاد آغاز شده و در ادامه ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام آقایان حامد رضوانفر به مرثیه سرائی و احمد زین العابدین فرد به قرائت دعای عرفه، خواهند پرداخت.

زائران و عاشقان خاندان نبوت علیهم السلام به شوق ثواب زیارت حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در کربلای معلی، در روز عرفه در جوار مرقد نورانی حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام به قرائت دعای روحبخش عرفه پرداخته و با خدای خویش راز و نیاز می کنند.

این مراسم بصورت مستقیم از طریق پایگاه اطلاع رسانی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام به نشانی www.abdolazim.com پخش خواهد شد.

سید حسیب‌ نسیب‌ رضی الدین‌ علی بن‌ طاووس‌ قدَّس‌اللهُ روحه‌ در کتاب‌ «مصباح‌ الزّآئر» آورده‌ است‌:
بِشر و بشیر دو پسر غالِب‌ أسدیّ روایت‌ کرده‌اند که‌ امام‌ حسین‌ علیه‌ السلام‌ در عصر روز عرفه‌ در مراسم حجی که قبل از سال حادثه عاشورا شرکت ‌کرده بودند، از چادر خود در سرزمین‌ عرفات‌ بیرون‌ آمد با حالت‌ تذلّل‌ و تخشّع‌ و آرام‌ آرام‌ آمد، تا اینکه ایشان و جماعتی‌ از اهل‌ بیت‌ و اصحاب وی‌ در حاشیه چپ‌ کوه‌ عرفات‌ «جبلُ الرّحمه» رو به‌ بیت‌ الله‌ الحرام‌ وقوف‌ کردند و سپس‌ دو دست‌ خود را مانند مسکینی‌ که‌ طعام‌ طلبد در برابر صورتشان‌ بلند کرد و‌ شروع به خواندن دعای عرفه نمودند.

روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه السلام مقدم همه زائران و ارادتمندان به ساحت مقدس اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام را به این مراسم گرامی می دارد.

captcha