کد خبر: 1457408
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
حجت‌الاسلام تهامی بیان کرد:

توسعه برنامه‌های قرآنی کارکنان قوه قضائیه/ اجرای طرح «قرآن در خانه» برای 3 هزار نفر

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه از حضور سه هزار نفر در طرح «قرآن در خانه» خبر داد و گفت: رشد سه برابری تعداد شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن حوزه ستادی، نشان از توسعه برنامه‌های قرآنی قوه قضائیه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی تهامی، معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: در تلاش هستیم تا فعالیت‌های قرآنی در قوه قضاییه را توسعه داده و شاهد رشد و شکوفایی استعدادهای درخشانی از خانواده قوه قضاییه در برنامه‌ها و مسابقات قرآنی کشور باشیم.

افزایش آمار شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآن حوزه ستادی

وی افزود: آمار شرکت‌کنندگان در مسابقات قرآنی حوزه ستادی که هفته گذشته برگزار شد، نشان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌کنندگان در این مسابقه داشت و این بیانگر این مهم است که توانسته‌ایم تعداد زیادی از خانواده‌ها را به جمع قرآنیان قوه قضائیه دعوت کنیم.

تهامی اشاره کرد: این سری از مسابقات برای اولین بار در سطح بانوان و آقایان برگزار شد و امیدواریم با همکاری همه نهادها و ادارات قوه قضاییه بتوانیم سال بعد از خانواده کارکنان هم دعوت کنیم تا در این مسابقات شرکت کنند.

بالابردن دانش قرآنی خانواده کارکنان قوه قضائیه

معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه تصریح کرد: بالا بردن دانش قرآنی خانواده کارکنان قوه قضائیه از محورها و مهم‌ترین برنامه‌های این معاونت بوده و سعی شده است با اجرای برنامه‌های متنوع این افراد را در راه گسترش فرهنگ قرآنی یاری کنیم.

وی در ادامه گفت: طرح «قرآن در خانه» از طرح‌های قرآنی است که مورد استقبال خانواده کارکنان قرار گرفته و بالغ بر سه هزار نفر در دوره نخست این طرح شرکت کرده و بیش از سه هزار و 500 نفر دیگر هم برای شرکت در دور دوم طرح مراحل ثبت‌ نام را طی کرده‌اند.

تهامی درباره مسابقات قرآن قوه‌قضائیه گفت: در این دوره از مسابقات قرآنی قوه قضائیه 160 نفر از بانوان و آقایان از حوزه‌های ستادی مختلف قوه قضائیه شرکت کرده و با هم به رقابت پرداختند.

معاون فرهنگ دینی و سازمانی معاونت فرهنگی قوه قضائیه اشاره کرد: این دوره از مسابقات ابتدا در سطح استانی و نفرات برتر در پنج گروه با هم رقابت داشتند و نفرات برگزیده به مسابقات کشوری که در ماه‌های بعد برگزار خواهد شد، اعزام می‌شوند.

گفتنی است که مسابقات قرآن قوه قضائیه در رشته‌های مفاهیم، قرائت، ترتیل و حفظ قرآن در سالن هفتم تیر ساختمان مرکزی قوه قضائیه برگزار شد.

captcha