کد خبر: 1458171
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷

برگزاری بیست و سومین دوره مسابقه درس‎هایی از قرآن در چهارمحال و بختیاری

گروه فعالیت‎های قرآنی: معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش چهارمحال وبختیاری از برگزاری بیست و سومین دوره مسابقه درسهایی از قرآن در دبیرستان‎های استان خبر داد.

فشین امیریان، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: امسال بیست و سومین دوره مسابقات هفتگی برنامه «درس‌هایی از قرآن» در دبیرستان‎های استان برگزار می‎شود.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه می‎توانند در این مسابقه شرکت کنند، افزود: در سال تحصیلی جاری مسابقات هفتگی درسهایی از قرآن در دو مرحله انجام می‎گیرد.
امیریان گفت: شروع مرحله اول این مسابقه از پنج شنبه 17مهرماه تا پنج شنبه 27 آذرماه به مدت 11 هفته برگزار خواهد شد.

به گفته وی این مسابقه از 4 تا 25 دی ماه با شروع امتحانات مدارس متوقف می‎شود و پس از امتحانات، مجدداٌ مرحله دوم آن به مدت هفت هفته از دوم بهمن ماه تا 14 اسفندماه 93برگزار خواهد شد.

امیریان اظهارکرد: برنامه درس‎هایی از قرآن، روزهای پنج شنبه از شبکه یک سیما بعد از اخبار سراسری ساعت 19 و تکرار آن نیز جمعه‎ها ساعت 14 از سیمای قرآن پخش می‎شود.

وی افزود: آزمون پایانی مسابقات هفتگی به طور همزمان در سراسر کشور از تمامی متن 18 برنامه در هفته آخر فروردین ماه سال 1394 برگزار می‌شود.

امیریان با بیان اینکه پاسخنامه سوالات هر هفته، نهایتاً تا یک شنبه هفته بعد روی سایت اداره قرآن و عترت این اداره کل قرار می‎گیرد، گفت:  دانش آموزان باید روزهای شنبه هر هفته پاسخنامه مربوط به همان مسابقه را جدا کرده و به مجری این مسابقه در مدرسه تحویل دهند.

captcha