کد خبر: 1458191
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷
حافظ کل قرآن استان مرکزی:

تربیت۱۰ میلیون حافظ قرآن، عمومیت‌بخشی به کلام وحی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: اکبری با بیان اینکه قرآن یک عقیده و تفکر بوده و عقیده بر عمل مقدم است، گفت: در منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن بحث کمیت ملاک نیست؛ بلکه بحث اصلی بحث عمومیت‌بخشی به قرآن است.

مسعود اکبری، حافظ کل قرآن استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، با تأکید بر اینکه عمومیت‌بخشی به قرآن نخستین گام برای مهجوریت‌زدایی از کلام وحی است، عنوان کرد: متأسفانه در بحث عمومی‌شدن قرآن و تسری آن به کل افراد جامعه مشکلاتی وجود دارد.

وی افزود: به‌ویژه آنکه در این مسیر دچار نوعی دودستگی شده‌ایم و عده‌ای از افراد در زمینه قرآنی به‌صورت خودجوش بسیار خوب عمل می‌کنند و عده‌ای نیز کوچک‌ترین توجهی به قرآن ندارند.

وی تأکید کرد: به‌طورقطع منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن نیز تربیت حافظان کلام وحی به صرف آماری نبوده و بحث کمیت ملاک نیست؛ بلکه بحث اصلی بحث عمومیت‌بخشی به قرآن است.

اکبری بیان کرد: زمانی می‌شود ادعا کرد که عمومیت‌بخشی قرآن در جامعه به‌درستی اتفاق افتاده که شاهد این امر باشیم که تعداد زیادی از افراد به آن عمل می‌کنند.

در بحث آموزش قرآن باید تخصصی‌تر عمل شود

وی با اشاره به اینکه عمل به قرآن و هر قانون دیگری با نحوه تربیت افراد در محیط خانواده و اجتماع و نوع آموزش آن‌ها ارتباط مستقیم دارد، اضافه کرد: در بحث آموزش قرآن باید تخصصی‌تر عمل شود تا فرزندان‌‌مان از همان ابتدا با قرآن انس بگیرند و به آن عادت کنند.

اکبری عنوان کرد: اگر به این نکات به‌درستی توجه شود فرزندان‌مان یاد می‌گیرند که قرآن تنها تکیه‌گاه آن‌ها در زندگی بوده و بدون آن نمی‌توانند زندگی سعادتمندانه‌ای داشته باشند.

وی مطرح کرد: آموزش قرآن باید از همان سنین کودکی آغاز شود و در سنین بالا پرداختن به این موضوع مشکل است؛ چراکه روانشناسان معتقدند انسان از دوران جنینی آموزش‌پذیر است و سرعت یادگیری در پنج سال اول زندگی 500 برابر سال‌های دیگر است.

این حافظ کل قرآن در پایان با بیان اینکه قرآن یک عقیده و تفکر بوده و عقیده بر عمل مقدم است، یادآور شد: قطعاً کسی که بر امری اعتقاد واقعی داشته باشد نمی‌تواند برخلاف آن کاری انجام دهد و عمل خطایی داشته باشد؛ لیکن فرهنگ‌سازی در راستای تقویت اعتقادات و باورهای عموم افراد جامعه نسبت به آموزه‌های حیات‌بخش قرآن باید در دستور کار خانواده‌ها و متولیان امور قرآنی باشد.

captcha