کد خبر: 1458705
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۶

امام علی(ع) تبلوری از وجود مقدس نبی اکرم(ص) است

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت تکاب گفت: امام علی(ع) تبلوری از وجود مقدس نبی اکرم(ص) است که بارها با رفتار و کردارش این امر را اثبات کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اذربایجان غربی، حجت‌الاسلام محمدرضا عبدی، امام جمعه موقت شهرستان تکاب در خطبه‌های امروز نماز جمعه 18 مهرماه، با تبریک هفته ولایت و دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: امام علی(ع) همواره در کنار حضرت محمد(ص) بوده و با ایشان رشد کرد و نبی مکرم اسلام(ص) هیچ گاه در رفتار و کردار حضرت امیرالمومنان(ع) حرکت نادرستی ندید.

وی در ادامه به روز جهانی عصای سفید اشاره و گفت: مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران وظیفه حل مشکلات و تامین رفاه و اشتغال نابینایان را بر عهده داشته و مردم نیز باید در مواجهه با افراد روشن دل به آنها کمک کنند.

حجت‌الاسلام عبدی به روز جهانی استاندارد اشاره کرد وافزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید ضمن تکیه بر تولیدات داخلی، کیفیت کالاهای خود را افزایش دهیم تا رقابت جهانی در این زمینه ایجاد شده و مردم نیز به استفاده از کالاهای بومی رغبت نشان دهند تا اقتصاد کشورمان روند رو به رشد پیشرفت را داشته باشد.

امام جمعه موقت تکاب، در پایان با اشاره به سالگرد تاسیس وزارت اطلاعات و با تشکر و قدردانی از زحمات آن‌ها گفت: سربازان گمنام امام زمان(عج) فتنه‌ها و آشوب‌های معاندان و دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را به دقت زیر نظر گرفته و هر زمانی که دشمنان قصد پیاده‌کردن نیت‌های شوم خود را دارند با هوشیاری با آن‌ها مقابله می‌شود.

captcha