کد خبر: 1458891
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸
حجت‌الاسلام باریک‌بین:

عدالت در سایه امنیت پایدار حاصل می‌شود

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت قزوین با بیان اینکه عدالت در سایه امنیت پایدار محقق می‌شود، گفت: تلاش ناجا برای برقراری امنیت پایدار، افزایش عدالت اجتماعی را به‌دنبال دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام محمد حسن باریک‌بین، امام جمعه موقت قزوین شب گذشته، 18 مهر در همایش تحلیل از خانواده‌های کارکنان ناجا در استان قزوین اظهار کرد: وجود نیروی انتظامی مقتدر و با ایمان در جامعه، امنیت و رفاه اجتماعی را به‌دنبال دارد.

وی با بیان اینکه حرمت و ارزش لباس ناجا و لباس تأمین امنیت جامعه اسلامی بسیار بالا است، افزود: خدمت به جامعه اسلامی باید با قصد قربت و با اخلاص همراه باشد.

امام جمعه موقت قزوین تلاش امروز کارکنان ناجا را برآمده از اخلاص و جانفشانی در راه کشور و اسلام دانست و عنوان کرد: تلاش‌های ارزشمند و ماندگار کارکنان صدیق نیروی انتظامی در برخورد با بی‌نظمی وهمچنین برقراری امنیت در جامعه اسلامی بر هیچ کس پوشیده نیست و مردم متدین ما نیز قدردان این زحمات هستند.

وی یکی دیگر از رموز موفقیت ناجا را وجود پشتوانه عظیمی به نام خانواده دانست و تأکید کرد: آرامش درونی کگه برآمده از خانواده آرام و مطمئن است مطمئناً کارکنان ناجا را در برقراری امنیت یاری خواهد کرد.

حجت‌الاسلام باریک‌بین تأکید کرد: کارکنان ناجا نیز علاوه بر روبرو شدن با نابسامانی‌های اجتماعی در جامعه باید نگاه و آرامش ویژه‌ای در خانواده داشته باشند.

در ابتدای این مراسم اکبری، فرمانده انتظامی شهرستان قزوین گفت: خانواده کارکنان ناجا همیشه پشتوانه قدرتمندی برای کارکنان ناجا بوده‌اند و موفقیت ناجا مرهون وجود این خانواده‌هاست.

در پایان این مراسم از فرمانده‌‎هان نیروی انتظامی استان، فرمانده‌هان پیشین ناجا وهمچنین از خانواده شهدای انتظامی شهرستان قزوین تجلیل شد.

captcha