کد خبر: 1459312
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱
از امروز؛

ثبت‌نام عتبات عالیات دانشگاهیان آغاز شد

گروه جامعه: دهمین دوره ثبت‌نام اعزام به عتبات عالیات دانشگاهیان از امروز ۲۰ مهر ماه آغاز شد و دانشگاهیان تا ۲۶ مهر ماه برای ثبت‌نام فرصت دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) دانشگاهیان اعم از پسران، دختران مجرد با یکی از محارم، زوج‌های دانشجو، اساتید و کارمندان دانشگاه‌ها که علاقه‌مند اعزام به عتبات عالیات هستند، از امروز، یک‌شنبه 20 مهر ماه می‌توانند با مراجعه به سایت لبیک به آدرس http://labbayk.com/club/clublogin.php برای ثبت‌نام اقدام کنند.
در این دوره از ثبت‌نام‌ها که قرعه‌کشی آن 29 مهر ماه صورت می‌گیرد در مجموع چهار هزار و  ۲۰۰ نفر از دانشگاهیان از هشتم آبان تا دهم دی ماه (مصادف با ماه‌های محرم و صفر) به عتبات اعزام می‌شوند.
لازم به ذکر است: هزینه سفر به صورت هوایی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و زمینی نیز حدود ۹۰۰ هزار تومان است که البته هزینه‌ها با توجه به دوری و نزدیکی به مرز در شهرستان‌های مختلف متفاوت خواهد بود. البته با هماهنگی‌های صورت گرفته بین ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و بانک تجارت به زائرین عتبات دانشگاهیان یک میلیون تومان وام قرض‌الحسنه عتبات اعطا می‌شود که این وام فقط به زائر اصلی و همسر تعلق خواهد گرفت.

captcha