کد خبر: 1459408
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۴

برگزاری طرح سراسری تربیت معلم آموزش عمومی قرآن در خراسان شمالی

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح سراسری تربیت معلم آموزش عمومی قرآن کریم در ۴ ترم سه ماهه در خراسان شمالی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  طرح سراسری تربیت معلم آموزش عمومی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می‌شود.

گفتنی است این طرح آموزشی از این هفته آغاز و در 4 ترم جداگانه سه ماهه برگزار و افراد شرکت‌کننده با اصول و قوائد مربیگری آشنا می‌شوند.

بنا بر این گزارش در این طرح 60 نفر شرکت کرده و با گذراندن  35 واحد درسی در 4 ترم و در مجموع 580 ساعت به‌صورت حضوری و غیرحضوری به عنوان معلم قرآنی معرفی خواهند شد.

لازم بذکر است حجت‌الاسلام والمسلمین الهی‌زاده از مفسیرین قرآن، مسعود وکیل،  خواجه پیری به عنوان مدرسین این دوره معرفی شده‌اند.

در پایان این طرح شرکت‌کنندگانی که این دوره آموزشی را با موفقیت طی کنند مدرک آموزشی معتبر دریافت خواهند کرد.

captcha