کد خبر: 1459904
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۷

اولین یادواره 49 شهید اصناف در دامغان برگزار شد

گروه اجتماعی: اولین یادواره 49 شهید والامقام اصناف شهرستان دامغان در مهدیه این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، سید محمد تقی شاهچراغی، فرمانده سپاه قائم (عج) استان سمنان 20 مهر، در اولین یادواره 49 شهید والامقام اصناف شهرستان دامغان در مهدیه این شهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی ایران و هشت سال دفاع مقدس گفت: مهمترین رمز پیروزی انقلاب اسلامی و حماسه عظیم دفاع مقدس اتکای ملت ایران و رزمندگان به ایمان و تقوای الهی بود.

به گفته وی؛ ایثارگران و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس با تأسی از اباعبدالله حسین(ع) در صحنه نبرد با دشمنان حضور پیدا کردند تا میهن عزیز اسلامی به دست متجاوزان و ایادی آن‌ها نیافتد.

فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان مهمترین نیاز امروز جامعه را تبعیت از ولایت فقیه برشمرد و افزود: شهدا با اطاعت و تبعیت از ولی فقیه و رهبر زمان خود به میادین جنگ رفتند و به ندای امام خمینی (ره) لبیک گفتند و امروزه نیز ما باید با تبعیت از ولی فقیه زمان خود راه آنان را ادامه دهیم.

شاهچراغی به اقتدار و سرافرازی امروز جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: اگر امروز از قدرت و پیشرفت در عرصه‌های نظامی، هسته‌ای و موشکی برخوردارهستیم به برکت خون پاک شهدا است.

وی با بیان اینکه یاد و خاطره شهدا باید برای همیشه تاریخ زنده و جاوید باشد یاداور شد: استمرار راه شهدا وظیفه ماست و برگزاری یادواره های شهدا نمونه ای از تجلیل رشادت‌ها و جانفشانی‌های دلاورمردان است تا فرهنک شهادت در جامعه جاری شود.

captcha