کد خبر: 1460527
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳

اعزام ۲۰۰ دانش‌آموز خمین به مناطق عملیاتی جنوب

گروه اجتماعی: اولین کاروان راهیان نور دانش‌آموزی شهرستان خمین متشکل از تعداد ۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان پسر به مناطق جنگی جنوب اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سیدمهدی ساداتی، فرماندار خمین امروز، 23 مهرماه در حاشیه اعزام کاروان راهیان نور این شهرستان با اشاره به اهمیت سفرهای راهیان نور، گفت: اولین کاروان راهیان نور دانش‌آموزی این شهرستان متشکل از تعداد 200 نفر از دانش‌آموزان پسر به مناطق جنگی جنوب اعزام شدند.

وی افزود: اعزام دانش‌آموزان در قالب کاروان‌های راهیان نور به مناطق جنگی نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت و انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جوان کشور که دوران دفاع مقدس را تجربه نکرده اند دارد.

ساداتی تصریح کرد: سفر به مناطق عملیاتی در قالب راهیان نور حرکتی ارزشمند است که انقلاب و نظام را در مقابل دشمنان بیمه می‌کند.

وی ادامه داد: نسل جدید تشنه معرفت پاک و اصیل جبهه و جنگ و دلاورمردی انسان‌هایی است که از تمام علایق دنیا بریدند و برای حفظ نظام و ارزش‌های اسلامی از خودگذشتگی را به حد اعلاء رساندند.

فرماندار خمین در پایان، یادآور شد: دانش‌آموزان اعزامی به مناطق جنگی جنوب در این سفر زیارتی و معنوی سه روزه از مناطق هویزه، اروندکنار، شلمچه و فتح‌المبین بازدید می‌کنند.

captcha