کد خبر: 1460763
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳

منش و رفتار مسئولان بر محور تکریم ارباب رجوع باشد

گروه اجتماعی: فرماندار بیرجند اظهار کرد: منش و رفتار مسئولان شهرستان بیرجند به ویژه در ارتباط با مردم باید بر محور تکریم ارباب رجوع و تسریع در پاسخگویی با آنان باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، رضا منصوری، فرماندار بیرجند امروز 24 مهر در جلسه شورای اداری بیرجند گفت: یکی از مسائلی که مسئولان شهرستان باید به آن توجه داشته باشند حراست از بیت‌المال است و همگان باید به این نکته توجه داشته باشیم که بیت‌المال به عنوان ابزار کار امانت در دست ماست و شایسته است که امانتداران خوبی باشیم.

فرماندار بیرجند با اشاره به مشکلاتی که در برخی از پروژه‌های مشکن مهر شهرستان بیرجند وجود دارد، اظهار کرد: برای رفع این مشکلات ستادی تشکیل شده که بنابراین است که در فواصل کوتاه و منظم جلساتی در این زمینه تشکیل شود.

منصوری مطرح کرد: با توجه به تخصیص اعتبار به پروژه‌هایی که بالای 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، مسئولان شهرستان باید از طریق ادارات کل این پروژه‌ها و وضعیت پیشرفت آن را رسیدگی کنند.

وی افزود: یکی از نکات مهمی که سایر ادارات شهرستان با توجه به شروع مدارس باید به آن توجه نشان دهند، همکاری با آموزش و پروش بوده که شایسته است نهایت تلاش برای رفع مشکلات مدارس شود و البته از این نکته هم نباید غفلت کرد که طلب ادارات نیز باید وصول شود.

فرماندار بیرجند با اشاره به پروژه‌های عمرانی بیرجند گفت: در حال حاضر 194 پروژه عمرانی در بیرجند وجود دارد و اعتبار اختصاص یافته برای پروژه‌های عمرانی شهرستان 203 میلیارد و 573 ملیون ریال است که برخی از آن دریافت شده است.

منصوری ادامه داد: از این میزان 15 میلیارد و 513 میلیون ریال مربوط به اعتبارات تملک و دارایی و 188 هزار و 60 میلیون ریال مربوط به اعتبارات 2 درصد است.

وی بیان کرد: در اعتبارات بند الف تبصره 22 قانون بودجه در سال جاری سهم شهرستان 141 میلیارد و 853 میلیون ریال است.

فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه تعداد 14 پروژه با اعتباری بالغ‌ بر 71 هزار و 800 میلیون ریال به تأیید معاون راهبردی رئیس جمهور رسیده و به معاون برنامه‌ریزی استاندار خراسان جنوبی ابلاغ شده است، یادآور شد: همچنین تعداد سه پروژه توسط استانداری خراسان جنوبی در حال پیگیری است و هنوز ابلاغ نشده است.

وی با بیان این‌که برای اکثر پروژه‌ها موافقت‌نامه مبادله شده و 50 درصد اعتبارات اختصاص یافته است، افزود: دستگاه‌های مربوطه باید پروژه‌های مربوط به سازمان خود را رصد و پیگیری کنند.

captcha