کد خبر: 1460906
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۲
آیت‌الله دری نجف‌آبادی:

قرآن، هدایتگر انسان به قو‌ی‌ترین و استوارترین راه‌هاست

گروه فعالیت‌های قرآنی: قرآن هدایتگر انسان به قوی‌ترین و استوارترین راه‌هاست و در همین رابطه در حدیثی از رسول گرامی اسلام(ص) آمده است؛ «هنگامی‌که فتنه‌ها همچون پاره‌های شب تاریک شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید».

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ‌پنجشنبه شب، 24 مهر در مراسم اختتامیه همایش قرآنی دسته‌‌گل‌های محمدی و گل‌های فاطمی که در مرکز صدا و سیمای استان برگزار شد، گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی از کارهای بسیار ارزشمند و خداپسندانه است که در پیشگاه خداوند متعال بسیار مقبول است.

وی اظهار کرد: آشنایی با رشته‌های مختلف قرآن کریم همچون حفظ، قرائت و مفاهیم از دوران کودکی و نوجوانی از افتخارات و نعمت‌های بسیار گران بهایی است که از جانب خداوند متعال نصیب بندگان خاص می‌شود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به اینکه در گذشته‌های نه‌چندان دورامکان قرآن‌آموزی مانند امروز وجود نداشت و چه بسا افرادی که علاقه‌مند بودند که به این عرصه وارد شوند؛ ولی نمی‌توانستند، بیان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی و با تأسیس مراکز و مؤسسات قرآنی متعدد این زمینه برای علاقه‌مندان فراهم شده است؛ لذا خانواده باید شکرگزار خداوند متعال باشند.

وی عنوان کرد: حفظ قرآن برای انسان چراغ راه بوده و مایه قوت قلب و آرامش جان است؛ لیکن با توجه به اهمیت این موضوع و با عنایت به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت‌‌ 10 میلیون حافظ قرآن باید همه مردم همت گمارند و به حفظ کلام وحی روی آورند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی تأکید کرد: مایه فخر و مباهات است که فرزندان جمهوری اسلامی ایران با قرآن کریم آشنا شوند؛ لذا متولیان و اساتید قرآن همه تلاش خود را به‌کار گیرند که کودکان و نوجوانان این مرزو بوم را با مفاهیم قرآنی مأنوس کنند.

وی با اشاره به اینکه قرآن چراغ دین، دنیا و آخرت و بزرگ‌ترین پشتوانه و سرمایه فرزندان ماست، مطرح کرد: کسی‌که قرآن بخواند و با آیات نورانی این مصحف شریف انس بگیرد؛ قطعاً در مسیر صحیح زندگی گام نهاده و هرگز گمراه نمی‌شود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی اضافه کرد: در آیه 9 سوره مبارکه اسراء؛ «إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یِهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ وَیُبَشِّرُ الْمُؤْمِنِینَ الَّذِینَ یَعْمَلُونَ الصَّالِحَاتِ أَنَّ لَهُمْ أَجْرًا کَبِیرًا، قطعاً این قرآن به آیینى که خود پایدارتر است راه مى‌کند و به آن مؤمنانى که کارهاى شایسته می‌کنند مژده می‌‏دهد که پاداشى بزرگ برایشان خواهد بود»؛ لذا ازهمین آیه استباط می‌شود که قرآن شاهراه سعادت است.

نماینده ولی فقیه در استان در پایان با اشاره به اینکه قرآن هدایتگر انسان به قوی‌ترین و استوارترین راه‌هاست، بیان کرد: در همین رابطه در حدیثی از رسول گرامی اسلام(ص) آمده است؛ «هنگامی که فتنه‌ها همچون پاره‌های شب تاریک شما را در خود پیچید، برشما ست که به قرآن تمسک جویید».

captcha