کد خبر: 1461220
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۲
با حضور آیت‌الله حسینی‌بوشهری؛

فاز اول پروژه ساختمانی مدرسه علمیه الغدیر اهواز افتتاح می‌شود

گروه اجتماعی: فاز اول پروژه ساختمانی مدرسه علمیه الغدیر اهواز، امروز ۲۶ مهر با حضور مدیر مدارس علمیه کشور افتتاح می‌شود.

حجت‌الاسلام شعاعی‌مفرد، سرپرست مدرسه علمیه الغدیر اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: به‌مناسبت روز مباهله پیامبر اسلام(ص)، مراسم افتتاح فاز اول پروژه ساختمانی مدرسه علمیه الغدیر اهواز ساعت 21- 18 امروز یکشنبه 26 مهر برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری مدیر مدارس علمیه کشور، آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی‌جزایری نماینده ولی‌ فقیه در خوزستان، نمایندگان مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی، طلاب و اقشار در این برنامه حضور می‌یابند.

شعاعی‌مفرد درخصوص پروژه ساخت مدرسه علمیه الغدیر گفت: این پروژه از آذر 92 آغاز شد که در فاز اول آن شامل 3 هزار و 500 مترمربع ساختمان و هزار متر زمین آماده بهره‌برداری شد. در این فاز، 6 کلاس درس، 4 اتاق اداری، نمازخانه و کتابخانه برای طلاب آماده شده است.

وی با بیان اینکه اعتبارات ساخت این پروژه تاکنون از زکات مستحبی خیران حوزه‌ساز تأمین شده است، خاطرنشان کرد: کل پروژه 12هزار مترمربع ساختمان است که در قالب کلاس‌های درس، خوابگاه طلاب، استراحتگاه مدرسان حوزه، کتابخانه عمومی برای منطقه، مخزن بزرگ کتب مرجع، سالن ورزشی طلاب، حسینیه برای منطقه، آشپزخانه، سیستم اداری و درمانگاه خیریه برای عموم مردم منطقه در نظر گرفته شده که فاز دوم و سوم پروژه الغدیر را تشکیل می‌دهد و در یک سال و نیم به بهره‌برداری می‌رسد.

سرپرست مدرسه علمیه الغدیر اهواز گفت: در حال حاضر 120 طلبه در مدرسه علمیه الغدیر مشغول به تحصیل هستند که در صورت کامل شدن ساختمان مدرسه ظرفیت آن به 450 نفر خواهد رسید.

captcha