کد خبر: 1461396
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۱

مراسم بزرگداشت شهدای سانحه هوایی ناجا ۲۸ مهرماه برگزار می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ/ امیرمحسن سلطان‌احمدی: نیروی انتظامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور اطلاعیه‌ای از برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای سانحه هوایی ناجا در روز دوشنبه، 28 مهرماه در مسجد امام صادق (ع) میدان فلسطین خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ به نقل از پایگاه خبری پلیس، در این اطلاعیه آمده است: «مظهر قدرت ایران، شهدا هستند. مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

سلام بر ارواح طیبه شهدا و درود بر اراده بلند و اندیشه بزرگ آنان که پای از بند خاک گسستند و بال به پرواز در افلاک گشودند.

یاد شهیدان، یاد بود ارزش‌های انسانی است و گرامیداشت آنان، تجلیل از برترین خصایل بشری است؛ به همین مناسبت، مجلس بزرگداشت شهدای سانحه هوایی ناجا در روز دوشنبه 28 مهرماه از ساعت 15 تا 17 در مسجد امام صادق(ع) واقع در میدان فلسطین برگزار می‌شود.

از عموم ملت همیشه در صحنه به ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران جهت حضور پرشور در این مراسم دعوت می‌کنیم تا ضمن گرامیداشت مقام شامخ شهدا یاد و خاطره رشادت و دلاوری‌های این بزرگمردان را پاس بداریم.

یادآور می‌شود، قرائت قرآن کریم منصوری، سخنرانی آیت‌الله صدیقی امام جمعه موقت تهران و مداحی مرتضی طاهری و سیدصادق مرعشی از جمله برنامه‌های این مراسم خواهد بود.

captcha