کد خبر: 1461539
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱

بهبود مشارکت اولیا در فرایند آموزش از اهداف آموزش و پرورش است

گروه اجتماعی: مدیر کل آموزش ‌و پرورش خوزستان گفت: یکی از اهداف آموزش‌ و پرورش خوزستان توسعه تعامل و مشارکت اولیا در فرایند آموزش دانش‌آموزان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، محمد تقی‌زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در همایش پیوند اولیا و مربیان که 26 مهر برگزار شد، با تبریک هفته پیوند اولیا و مربیان گفت: امسال این هفته با شعار (مدرسه عرصه مشارکت اولیا، دانش‌آموزان و معلمان) نامگذاری شده است که از 24 تا 30 مهر هرساله هفته پیوند اولیا و مربیان خواهد بود.

وی گفت: هفته پیوند اولیا و مربیان 24 مهر همزمان با سراسر کشور با به صدا درآمدن زنگ پیوند اولیا و مربیان در مدرسه شاهد فاطمیه ناحیه 3 اهواز آغاز ‌شد و در این مراسم از میرزا حسن دشتستانی پدر 3 شهید دفاع مقدس و خیّر مدرسه‌ساز خوزستانی تقدیر شد.

تقی‌زاده در ادامه با اشاره به نامگذاری روزهای هفته پیوند اولیا و مربیان افزود:‌ روزهای مختلف این هفته با عناوین متفاوتی نامگذاری شده‌اند که هر روز برنامه‌ای مرتبط با این نامگذاری برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه روز نخست این هفته با عنوان روز پیوند اولیا و مربیان، تجدید میثاق با ولایت و شهدا نامگذاری شده است، تصریح کرد: در روز دوم جمعه، 25 مهر که با عنوان «پیوند اولیا و مربیان، تربیت دینی، توسعه و تقویت فرهنگ نماز و عفاف» نامگذاری شده است، دانش‌آموزان متوسطه در نماز جمعه شرکت کردند و سخنران پیش از خطبه‌های نماز نیز روسای ادارات آموزش‌ و پرورش بودند.

وی ادامه داد: همچنین روز سوم این هفته 26 مهر با عنوان «پیوند اولیا و مربیان، خانواده، ورزش و سلامتی» نام‌گرفته است که در این روز المپیاد ورزشی درون مدرسه‌ای آغاز شد و توسط نمایندگان این اداره کل در مدارس زنگ این المپیاد نواخته شد. همچنین در این روز مادران دانش‌آموزان مدارس ناحیه چهار اهواز برنامه غذای سالم و روز بدون فست‌فود را در پارک ساحلی برگزار خواهند کرد.

مدیر کل آموزش‌وپرورش خوزستان تصریح کرد: در روز چهارم با عنوان «پیوند اولیا و مربیان، سیره اهل‌بیت(ع)، الگوی سبک زندگی اسلامی و ایرانی» جامعه روحانیت درباره چگونگی سبک زندگی اسلامی و ایرانی برای دانش‌آموزان و والدین سخنرانی می‌کنند.

تقی زاده با بیان اینکه روز پنجم این هفته با روز خانواده مصادف شده است، گفت: این روز با عنوان «پیوند اولیا و مربیان، تکریم سالمندان و بازنشستگان» نام‌ گرفته است که در دو برنامه جداگانه، همایش مدرّسین آموزش خانواده نواحی چهارگانه اهواز، انجمن‌ها و مدیران فعال نواحی چهارگانه و 10 نفر از اولیای خیّر در تالار امام سجاد(ع) این اداره کل برگزار می‌شوند.

تقی‌زاده افزود: در روز ششم از هفته پیوند اولیا و مربیان که با عنوان «پیوند اولیا و مربیان، تلاش جهت تحقق اهداف نظام با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شده، از انجمن‌های برتر و افرادی که بالاترین میزان اشتراک مجلات پیوند(مجله ویژه اولیا و مربیان) را دارند، تجلیل می‌شود.

مدیر کل آموزش ‌و پرورش خوزستان روز آخر هفته پیوند اولیا و مربیان را «روز پیوند اولیا و مربیان، تقویت فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی»، برشمرد و گفت: در این روز مربیان راهکارهای تقویت و افزایش توان فرهنگ مطالعاتی را برای دانش‌آموزان توضیح خواهند داد.

وی ادامه داد: همچنین در این روز و با همکاری ناحیه یک اهواز و کانون پرورشی فکری کودکان ونوجوانان در راستای تقویت فرهنگ مطالعه و کتاب و کتابخوانی برنامه‌ای با حضور دانش‌آموزان این ناحیه در محل کانون پرورشی فکری کودکان ونوجوانان برگزار می‌شود.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه یکی از اهداف آموزش‌ و پرورش خوزستان توسعه تعامل و مشارکت اولیا در فرایند آموزش دانش‌آموزان است، تأکید کرد:‌ جهت تحقق این امر افزایش کلاس‌های آموزش خانواده، اجرای طرح زنگ اولیا در مدارس و توسعه مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده از برنامه‌هایی است که در سطح کلان اجرا خواهد شد.

captcha