کد خبر: 1462461
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۱
در دیدار آیت‌الله اراکی با نبیه بری تأکید شد؛

حفظ وحدت برای مقابله با تکفیر/ آغاز نشست هیئت تأسیسی اتحادیه علمای مقاومت در بیروت

گروه بین‌الملل: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیروز، ۲۸ مهر، در دیدار با رئیس مجلس لبنان بر حفظ وحدت برای مقابله با تکفیر و فتنه در منطقه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه ماهواره‌ای «المنار»، آیت‌الله شیخ محسن اراکی در دیدار با نبیه بری اوضاع کلی منطقه‌ و جهان به‌ویژه تلاش‌ها برای نشر فتنه‌های طایفه‌ای و مذهبی و مسائل مورد اهمیت جهان اسلام را بررسی کرد.
وی پس از این دیدار که با حضور محمد فتحعلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان برگزار شد، گفت: در این دیدار بر ضرورت تداوم تلاش‌ها در مسیر وحدت کلمه و رویارویی با فتنه تکفیری‌ها و فتنه‌گران در منطقه تأکید شد.
آیت‌الله اراکی همچنین با تأکید بر ضرورت یکپارچه‌کردن تلاش‌ها برای رویارویی با دشمن صهیونیستی به عنوان دشمن اصلی منطقه و نیروهای استکباری حامی این رژیم تصریح کرد: بدون شک فتنه‌هایی که شاهد هستیم و گروه‌های فتنه‌گری که در منطقه نقش پلیدی در ایجاد تفرقه بین امت اسلام ایفا می‌کنند، از حمایت صهیونیست‌ها و استکبار برخوردارند.
وی بیان کرد: در دیدار با نبیه بری طرح اتحادیه علمای مقاومت را به وی ارائه دادیم و بری از آن استقبال کرد.
دیدار آیت‌الله اراکی با آیت‌الله قبلان
در همین راستا، شیخ عبدالامیر قبلان، نایب رئیس شورای عالی اسلامی شیعیان لبنان دیروز در بیروت با آیت‌الله محسن اراکی دیدار و گفت‌و‌گو کرد، این دیدار با حضور سفیر کشورمان در لبنان انجام شد.
آیت‌الله اراکی پس از این دیدار در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: در این دیدار مسائل جهان اسلام و طرح اتحادیه علمای مقاومت را مطرح و بررسی کردیم که مورد استقبال آیت‌الله قبلان قرار گرفت و آن را ضروری خواند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: اتحادیه علمای مقاومت نقشی بزرگ در وحدت مسلمانان و مبارزه با دشمن صهیونیستی که همه منطقه وملت‌های آن را تهدید می کند، خواهد داشت.
وی بیان کرد: در این دیدار بر ضرورت تداوم مقاومت اسلامی برای مقابله با دشمن صهیونیستی و جلوگیری از اقدامات تفرقه‌افکنانه و فتنه‌انگیز در جهان اسلام توافق کردیم.
قبلان: جامعه جهانی حکم اعدام شیخ نمر را متوقف کند
آیت‌الله اراکی گفت: شیخ قبلان تاکید کرد که جامعه جهانی باید اقدام عربستان سعودی در صدور حکم اعدام برای آیت‌الله شیخ نمر باقر النمر، روحانی عربستانی را محکوم و آن را متوقف کند؛ زیرا موجب شعله‌ورشدن آتش فتنه‌ای بزرگ در منطقه خواهد شد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان این‌که با شیخ قبلان در این زمینه موافقم، افزود: از مقامات سعودی می‌خواهیم با اتخاذ رفتاری حکیمانه در این برهه از زمان، حکم اعدام شیخ نمر را لغو کنند؛ زیرا بیم آن می‌رود که اجرای این حکم خسارت‌هایی جبران‌ناپذیر و پیامدهایی منفی برای عربستان داشته باشد.
وی اظهار کرد: شکی نیست که همه ملت‌های منطقه وعلمای مسلمان این حکم را محکوم می‌کنند زیرا بر هیچ اساس و اصل دینی و سند اسلامی مستند نیست و شیخ النمر مرتکب هیچ گناهی نشده است. 
آیت‌الله اراکی با بیان این‌که شیخ نمر از بارزترین علما در عرصه امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: از مقامات عربستان می‌خواهیم که حکم اعدام شیخ نمر را متوقف کنند؛ زیرا بدون شک اجرای آن به ایجاد فتنه منجر خواهد شد.
دیدار دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با مفتی لبنان
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیروز در دیدار با شیخ عبداللطیف دریان، مفتی لبنان نیز اوضاع کلی منطقه را بررسی کرد و انتخاب دریان به این سمت را به وی تبریک گفت.

تأکید بر ضرورت حفظ وحدت امت اسلامی و رویارویی با فتنه‌هایی که امت اسلام و پیروان ادیان را متفرق می‌کند، از مسائل مورد بررسی در این دیدار بود.
آغاز به کار نشست هیئت تاسیسی اتحادیه علمای مقاومت در بیروت
نشست هیئت تاسیسی اتحادیه علمای مقاومت امروز، 29 مهرماه، به ریاست آیت‌الله محسن اراکی در بیروت آغاز شد.

در این نشست یک روزه علما، مفتیان و شخصیت‌هایی مذهبی از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، لبنان، سوریه، عراق، ترکیه، سنگال، مالزی، مصر و تونس حضور دارند.
هیئت تأسیسی در جلسه افتتاحیه 2 جلسه کاری و جلسه اختتامیه برگزار می‌کند و پس از بحث و گفت‌و‌گو درباره اوضاع جهان اسلام و راه‌های حمایت از مقاومت فلسطین و لبنان با صدور بیانیه‌ای بکار خود پایان خواهد داد.
یادآور می‌شود، آیت‌الله اراکی دیروز در رأس هیئتی برای شرکت در نشست هیئت تأسیسی اتحادیه علمای مقاومت وارد بیروت، پایتخت لبنان شد.

captcha