کد خبر: 1462487
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲
در حاشیه گردهمایی علما و روحانیان زنجان؛

امام جمعه زنجان ارتحال آیت‌الله مهدوی‌کنی را تسلیت گفت

گروه اجتماعی: امام جمعه زنجان صبح امروز، ۲۹ مهرماه در حاشیه گردهمایی علما و روحانیون زنجان ارتحال آیت‌الله مهدوی‌کنی، رئیس مجلس خبرگان رهبری را به مردم تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان صبح امروز، 29 مهرماه در حاشیه برگزاری آئین گردهمایی علما و روحانیون زنجانی در آستانه ماه محرم‌الحرام با اشاره به اینکه در دوران پیش از انقلاب اسلامی در ایران که رسانه‌های جمعی گستردگی امروز را نداشتند نیز اجتماع عظیم معنوی در ایام محرم شکل می‌گرفت، گفت: علما و روحانیان که دغدغه ترویج فرهنگ عاشورا را داشتند در آستانه محرم تشکیلاتی را برای تبلیغ دین ایجاد کرده و به مناطق مختلف اعزام می‌شدند.

وی افزود: تلاش بی‌وقفه علما در رساندن پیام دین و نهضت عظیم سیدالشهدا(ع) به مردم سراسر کشور در آن زمان سبب شده بود تا پوشش شبکه تبلیغی حتی تا دورافتاده‌ترین روستاهای کشور نیز گسترش یابد.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان ضمن تسلیت ارتحال آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌ کنی، رئیس مجلس خبرگان رهبری، ابراز کرد: ایشان یکی از علمایی بود که از گذشته تا به امروز در راستای گسترش معارف دینی و ترویج فرهنگ عاشورا در کشور تلاش داشته است.

captcha