کد خبر: 1462550
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳
در ماه محرم صورت می‌گیرد؛

اعزام بیش از دوهزار مبلغ و روحانی به سراسر خوزستان

گروه اجتماعی: دوهزار و ۸۵۰ روحانی و مبلغ آقا و بانو براساس آسیب‌شناسی شهرهای استان خوزستان در ماه محرم به سراسر استان اعزام می‌شوند.

حجت‌الاسلام احسان آقایی، کارشناس مسئول امور مبلغان و روحانیون اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و عزاداری سیدالشهدا(ع)، دو هزار و 850 مبلغ و روحانی آقا و بانو به سراسر استان خوزستان اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه محدوده زمانی فعالیت روحانیون و مبلغات 3 تا 15 آبان است، افزود: 850 مبلغ بانو و دوهزار روحانی و مبلغ آقا این مجموعه را تشکیل می‌دهند.

آقایی با اشاره به اینکه ده درصد از این مجموعه غیربومی اعزامی از استان‌های قم، اصفهان و شهر کاشان هستند، ادامه داد: مساجد، حسینیه‌ها، تکایا و مراکز مختلف فرهنگی 25 شهرستان استان خوزستان میزبان حضور این افراد هستند.

کارشناس مسئول امور مبلغان و روحانیون اداره‌کل تبلیغات اسلامی خوزستان تصریح کرد: معرفت‌افزایی پیرامون قیام سیدالشهدا(ع)، ترویج سبک زندگی اسلامی و دینی با رویکرد مهدویت و تبیین جامعه آرمانی مهدوی، پاسخگویی به شبهات در خصوص وهابیت، مباحث اجتماعی و اقتصادی جامعه به ویژه موضوع کم‌آبی، اسراف و صرفه‌جویی در آب مواردی هستند که روحانیون و مبلغان پیرامون آنها در مجالس عزاداری حضرت حسین(ع) به سخنرانی می‌پردازند.

وی عنوان کرد: بر اساس نقطه‌یابی استان خوزستان مناطق آسیب‌پذیر دینی و اخلاقی استان شناسایی شده و بر آن اساس مبلغان و روحانیون به آنجا اعزام می‌شوند که این افراد همگی دارای تحصیلات حوزوی هستند.

captcha