کد خبر: 1462886
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸
امام جمعه موقت اهواز:

متانت آیت‌الله مهدوی کنی در مواضع خود مورد تمجید همه گروه‌ها بود

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام حسن زاده با بیان اینکه آیت‌الله مهدوی‌کنی از شخصیت‌های نادر و استثنایی انقلاب اسلامی هستند، گفت: آنچه در شخصیت ایشان باید به آن توجه کرد متانتی است که ایشان در مواضع خود داشتند؛ چنانکه شخصیت ایشان مورد احترام و تمجید همه گروه‌ها بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن‌زاده، امام جمعه موقت اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با بیان اینکه آیت‌الله مهدوی‌کنی از شخصیت‌های نادر و استثنایی انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی بودند، گفت: این ویژگی ایشان مربوط به ابعاد مختلف شخصیتی این بزرگوار می‌شود. آیت‌الله مهدوی‌کنی یک مجتهد مسلم بود که از اساتید برجسته‌ای مثل مرحوم آیت‌الله العظمی بروجردی، حضرت امام خمینی(ره) و دیگر بزرگان بهره‌مند شدند و سالها نزد ایشان تلمذ کردند.

وی ادامه داد: از دیگر ابعاد برجسته شخصیتی این عالم، تقوی و زهد ایشان بود که در این زمینه واقعاً از چهره‌های نادر بودند و همه ایشان را به ایمان و زهد می‌شناختند.

حسن‌زاده با اشاره به شخصیت اجتماعی و انقلابی آیت‌الله مهدوی‌کنی گفت: ایشان در مسئولیت‌های اجتماعی مختلفی ظاهر شدند و در مبارزات، حبس‌ها و تبعیدهای بسیاری را تحمل کردند و شرایط بسیار سخت و دشواری را در طول مبارزات خود شاهد بودند.همانطور که در پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی آمده است ایشان از معدود افرادی بودند که از ابتدا با نهضت امام(ره) همراهی کردند.

امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: علاوه بر این، بعد دیگر قابل توجه در شخصیت ایشان، احساس مسئولیت بود. ایشان چنین نبود که به دنبال پست و عنوان و مقام باشند؛ بلکه هر کجا که احساس خلأ و نیاز بود، ایشان وارد صحنه می‌شدند. اولین نهادی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفت، کمیته‌های انقلاب اسلامی بود که ایشان سرپرستی این کمیته‌ها را بر عهده داشتند. همچنین پس از شهادت شهیدان رجایی و باهنر نخست‌وزیری را بر عهده گرفت و سمت‌های دیگری نیز داشتند که می توان به عضویت شورای نگهبان، امامت جمعه تهران و عضویت مجمع تشخیص مصلحت، دبیری جامعه روحانیت مبارز و ... نام برد.

وی افزود:‌ قدر جامع این مسئولیت‌ها احساس خلأ و نیاز بود که ایشان می‌توانست آنها را پر کند. با وجود تمام این مسئولیت‌ها ایشان از شخصیت‌ فقهی و علمی خود هیچ‌گاه جدا نشدند؛ چنانکه دانشگاه امام صادق(ع) از مهم‌ترین کارهای علمی ایشان بود. در کنار آن کارهای فرهنگی از جمله مسئولیت ستاد رسیدگی به مساجد و مسئولیت مدرسه علمیه را نیز بر عدهد داشتند.

حسن زاده گفت: علاوه بر اینها آنچه به خصوص باید به آن توجه کرد متانتی است که ایشان در مواضع خود داشتند. چنانکه مقام معظم رهبری فرمودند ایشان مواضع صریحی داشتند. این مواضع صریح را در عین متانتی که داشتند بیان می‌کردند و مورد احترام همه جناح‌ها و متانت ایشان مورد تمجید همه گروه‌ها بود.

امام جمعه موقت اهواز در پایان درگذشت آیت‌الله مهدوی‌کنی را یک ضایعه برای نظام جمهوری اسلامی و حوزه‌های علمیه کشور دانست و گفت: ان‌شاءالله خداوند ایشان را با رسول خدا(ص)، ائمه(ع) و قرآن محشور بگرداند.

قرانی
|
-
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۱
0
0
سلام . ایشان چهره بارزی هستند. روحشان شاد
captcha