کد خبر: 1463579
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۵
جعفری اظهار کرد:

بزرگداشت سالروز ۱۳ آبان متناسب با ایام محرم

گروه اجتماعی: سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان اینکه برنامه‌های ۱۳ آبان متناسب با ایام محرم برگزار می‌شود، اظهار کرد: حرکت نمادین دسته‌های عزاداری دانش‌آموزان و دانشجویان در روز عاشورا، نواختن زنگ استکبارستیزی و تشکیل جلسات معرفت‌افزایی از جمله این برنامه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، نشست هماهنگی ستاد گرامیداشت یوم‌الله 13 آبان امروز شنبه، 3 آبان در معاونت سیاسی ـ اجتماعی استانداری خوزستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سعید جعفری، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان در این نشست با اشاره به تقارن 13 آبان و روز عاشورا گفت: برنامه گرامیداشت یوم‌الله 13 آبان امسال متناسب با ایام محرم با همکاری آموزش و پرورش استان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌ها در این راستا حرکت نمادین دسته‌های عزاداری دانش‌آموزان و دانشجویان در روز عاشورا و به‌مناسبت 13 آبان است. در این حرکت، دانش‌آموزان و دانشجوان در پلاکاردها و دست‌نوشته‌های خود از شعارها و مضامین متناسب با اسکتبارستیزی استفاده می‌کنند.

سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان اینکه پیام امام حسین(ع) «هیهات من الذله» بود، بر استفاده بیشتر از این مضمون در شعارهای استکبارستیزی یوم الله 13 آبان تأکید کرد.

جعفری با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت 13 آبان در استان افزود: برگزاری مسابقات مختلف کتابخوانی و نقاشی، نشست‌های هم‌اندیشی در سطح اساتید و دانشجویان و برگزاری جلسات فرهنگی پرسش و پاسخ ویژه دانش‌آموزان جهت معرفت‌افزایی و نواختن زنگ استکبارستیزی پیش از 13 آبان در مدارس استان از جمله برنامه‌های روز 13 آبان است.

وی در پایان با بیان اینکه موضوع استکبارستیزی از انقلاب اسلامی منفک نیست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر می‌بینیم که رژیم اسرائیل در غزه مردم مظلوم را به خاک و خون می‌کشد و در سراسر جهان، با حمایت از گروه داعش و النصره، نظم منطقه و جهان را بر‌هم زده‌اند. در این شرایط، حضور مردم نشان‌دهنده آن است که ملت شریف ایران همچنان بر استکبارستیزی پافشاری می‌کند.

captcha