کد خبر: 1463997
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴

اعدام علمای دین، ضربه به اسلام است

گروه سیاسی: رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت خاش گفت: اعدام علمای دین، ضربه به اسلام است و دستگاه قضایی عربستان که مدعی اسلام است باید از این اقدام ضدبشری و ضد دینی خود صرف‌نظر کند.

مولوی یعقوب حسین‌بر، رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت شهرستان خاش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: حکم اعدام شیخ نمر، عالم بزرگ اسلامی، یک حکم نامشروع و غیرقانونی از سوی دستگاه قضایی عربستان است و ملت ایران هرگز این اقدام آل‌سعود را نمی‌بخشند.
وی بیان کرد: در هر کجای دنیا، وقتی کسی نسبت به اقدامات حکومت اعتراضی می‌کند باید به سخنانش گوش کرد و نباید برای مقابله با هر حرکت و تفکری دست به اعدام زد.

ملت ایران مخالف جدی حکم اعدام شیخ نمر هستند
رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت خاش گفت: ملت ایران اسلامی و روحانیان و علما، مخالف جدی حکم اعدام شیخ نمر هستند و از چهره‌های برجسته کشور که ادعای رابطه با عربستان دارند، انتظار می‌رود تا ‌برابر این حکم از خود واکنش نشان دهند.
وی با بیان اینکه شیخ نمر به جرم حق‌گویی محکوم به اعدام شده است، افزود: در مملکتی که مدعی اسلام است، نباید چنین باشد که هر کس از خدا و پیغمبر(ص) سخن گفت، از آنجایی که مخالف منافع حکومت باشد، محکوم به اعدام شود.
حسین‌بر با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، گفت: عربستان همان کشوری است که بر روی نفت ما یک فشار بسیار سنگین وارد کرد و موجب کاهش قیمت نفت و تأثیرگذاری در مسئله بودجه کشور شد و البته از این کشور چنین اقدامی بعید نیست اما ناراحتی ملت ایران از این است که دولتمردان ما خیلی واضح نسبت به این جریان موضع نمی‌گیرند.
این عالم اهل سنت در پایان اظهار کرد: اعدام علمای دین، ضربه به اسلام است و دستگاه قضایی عربستان که مدعی اسلام است باید از این اقدام ضدبشری و ضد دینی خود صرف‌نظر کند.

captcha