کد خبر: 1464295
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹

ثبت زندگی داستانی نورعلی شوشتری در «تلواسه رنگ انار»

گروه ادب: علی‌الله سلیمی با اشاره به کتاب «تلواسه رنگ انار» اظهار کرد: این اثر شامل زندگی‌نامه داستانی نورعلی شوشتری، از فرماندهان دفاع مقدس است که در زاهدان به شهادت رسید.

علی‌الله سلیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به سری کتاب‌های «قصه فرماندهان» اشاره کرد و گفت: نگارش هر جلد از این مجموعه برعهده یک نویسنده است و کتابی که من به نگارش درآورده‌ام توسط سوره مهر در دست چاپ است.
به گفته این نویسنده، داستان زندگی نورعلی شوشتری به قلم وی نوشته شده است. شوشتری یکی از فرماندهان دوران دفاع مقدس است که در زاهدان به شهادت رسیده است. از این رو زندگی داستانی وی دستمایه کار این نویسنده قرار گرفته است.
سلیمی درباره اینکه چه بخش‌هایی در این کتاب به نگارش درآمده است، گفت: از کودکی تا شهادت نورعلی شوشتری را در این اثر به نگارش درآوردم. البته این اثر برای گروه سنی نوجوانان نوشته شده و در 100 صفحه منتشر می‌شود.
وی ادامه داد: این اثر کتاب‌های دیگری هم دارد که چند نویسنده، آن آثار را با محوریت چند نفر از شهدا به نگارش درآورده‌اند که هنوز منتشر نشده‌اند و مدت زمان چهار سال است که این آثار در انتظار چاپ به سر می‌برند.
سلیمی با اشاره به نام این کتاب با عنوان «تلواسه رنگ انار» اظهار کرد: تلواسه به معنی دلواپسی است که منشأ مشخصی ندارد و حسی شاعرانه را القاء می‌کند. بر این اساس فرد مورد نظر دلواپسی دارد و منشأ این رویکرد مشخص نیست.

captcha