کد خبر: 1464371
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶

برگزاری نشست قاریان شهرستان البرز قزوین

کانون خبرنگاران نبأ/ محمدحسین محمدی: نشست هم‌فکری با حضور جمعی از قراء و حفاظ برتر شهرستان البرز قزوین در فضایی صمیمی برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، عصر دیروز چهارم آبان‌ماه جاری، نشست صمیمانه‌ای با حضور قاریان و حافظان برتر شهرستان البرز برگزار شد که در این نشست که با تلاش و دعوت امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان البرز صورت گرفته بود، قاریان و مرتلین از شهرهای محمدیه، الوند، شریفیه وبیدستان حضور داشتند.
حجت‌الاسلام محمدصادق جان‌محمدی، رئیس اداره تبلیغات شهرستان در این نشست ضمن تشکر از حضور قاریان به بحث ماندگارشدن موسیقی قرآن و تفاوت عمده آن با سایر موسیقی‌ها اشاره و اظهار کرد: تأثیر نوای قرآن و اثرات آن بر قلب انسان‌ها ضمن اعجازش، هنری است که خداوند متعال آن را به هر شخصی اعطا نکرده است از این رو قاریان باید قدر این نعمت خدادای را دانسته و آن را ارج نهند.
وی همچنین از پیشنهاد برگزاری کرسی تلاوت توسط قاریان استقبال و بیان کرد: با هماهنگی صورت گرفته، در ماه محرم وهمزمان با عزای سرور و سالار شهیدان آمادگی برگزاری محفل قرائت قرآن به یاد شهدای کربلا در یکی از مساجد جامع شهرستان را داریم.
محمدی آهویی، مسئول امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی نیز در این نشست ضمن تشکر از تمامی قاریان به دلیل حضور در این مراسم، شناسایی قاریان شهرستان و تکمیل پرونده ایشان را از اهداف این نشست عنوان و اظهار کرد: شنیدن صحبت‌ها و درخواست‌های قاریان می‌تواند کمک زیادی به پیشرفت امور قرآنی در سطح شهرستان داشته باشد
در ادامه این جلسه و پس از شنیدن نقطه‌نظرات قراء و حفاظ مدعو، از تعدادی از مرتلین طرح با قرآن در رمضان تجلیل به عمل آمد.

captcha