کد خبر: 1464986
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۰

بازدید نخست وزیر تشکیلات خودگردان از مسجدالأقصی / فلسطین بدون قدس معنا ندارد

گروه بین‌الملل: رامی حمدالله، نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین دیروز، ۵ آبان، ضمن بازدید از مسجدالاقصی اعلام کرد: ما به اینجا آمدیم تا اعلام کنیم قدس شرقی پایتخت فلسطین است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، حمدالله در پی هشدار محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نسبت به نقشه رژیم اسرائیل برای تقسیم مسجدالاقصی روز گذشته به این مسجد رفت.
وی گفت: قدس مهم‌ترین بخش فلسطین است و فلسطین بدون قدس معنا ندارد.
در ماه‌های گذشته شهرک‌نشینان صهیونیست با یورش مکرر به مسجدالاقصی درصدد تثبیت حضور یهودیان در این مسجد هستند.
کنست(پارلمان رژیم صهیونیستی) نیز در حال برنامه‌ریزی برای بررسی طرح تقسیم مسجدالاقصی است.
افزایش تجاوزات صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی و نیز گسترش غصب زمین‌های فلسطینی و شهرک‌سازی‌ در آن‌ها، سبب خشم مسلمانان فلسطینی و بروز درگیری‌ شده است.
نیروهای صهیونیستی نیز همچون همیشه سیاست‌های سرکوبگرانه را پیش گرفته و با حمله به معترضان آنان را دستگیر و به بازداشتگاه‌ها منتقل می‌کنند.

captcha