کد خبر: 1465054
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵

مشارکت بانوان مصری در رقابت قرآنی «سیده زینب(س)»

گروه بین‌الملل: مسابقه سراسری حفظ قرآن کریم با عنوان «سیده زینب(س)» با حضور بانوان مصری در این کشور برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «hqmi.org»، انجمن جهانی حفظ قرآن دیروز، 5 آبان، با همکاری شورای اسلامی جهانی تبلیغ و امدادرسانی و با نظارت الازهر مراسم تجلیل از برترین‌های این رقابت را در مرکز همایش‌های الازهر در شهرک «نصر» قاهره برگزار کرد.
700 تن از بانوان حافظ قرآن از استان‌های مختلف مصر در این رقابت شرکت کردند و حفظ کل قرآن با قرائات عشر، حفظ قرآن با حفظ «الجزریه»(از کتب مشهور اهل سنت در تجوید قرآن)، حفظ قرآن با معانی آیات و حفظ قرآن با حفظ 490 حدیث نبوی از رشته‌های این مسابقه بود.
این رقابت با نظارت کمیته داوری متشکل از 6 نفر برگزار شد و در مراسم تجلیل از برترین‌های آن، علما و شخصیت‌های دینی و اجتماعی حضور یافتند.
این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط اسراء سعید السید الهنداوی، نفر اول مسابقات در رشته حفظ کل قرآن با قرائات عشر آغاز شد، سپس محمد رفعت ابوعلم، مدیر شعبه انجمن جهانی حفظ قرآن در قاهره برای حاضران سخنرانی کرد.
وی برترین‌های مسابقه را به تلاش بیشتر به‌منظور تقویت توانمندی‌های خود در عرصه تجوید و قرائت قرآن تشویق کرد و در پایان مراسم جوایز و تقدیرنامه‌هایی به برترین‌های مسابقات اهدا شد.

captcha