کد خبر: 1465263
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۵

فعالیت ۹۰ هیئت مذهبی ویژه محرم‌الحرام در هیرمند

گروه اجتماعی: سرپرست تبلیغات اسلامی هیرمند گفت: در ماه محرم‌الحرام سال جاری ۹۰ هیئت مذهبی در سطح شهرستان هیرمند فعالیت می‌کنند.

حجت‌الاسلام جانعلی ظریف صیادی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هیرمند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، گفت: در ماه محرم‌الحرام سال جاری 90 هیئت مذهبی در سطح شهرستان هیرمند فعالیت می‌کنند.
وی افزود: ماه محرم برای مذهب تشیع ماهی است که در آن پیروزی در متن فداکاری به‌دست آمده است و با فرارسیدن ماه محرم حماسه، شجاعت و فداکاری در خون شیعیان زنده می‌شود.
سرپرست تبلیغات اسلامی هیرمند بیان کرد: هیئات مذهبی شهرستان هیرمند با سیاه‌پوش کردن مساجد، حسینیه‌ها و برپایی تکایا و نصب بیرق‌ها به برگزاری محافل سوگواری و عزاداری سیدالشهدا(ع) می‌پردازند.

captcha