کد خبر: 1466620
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸
رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو اراک:

مبارزه سیاسی و فرهنگی با آمریکا از مهمترین تکالیف جوامع اسلامی است

گروه اجتماعی: در مقطع کنونی هر گروه و جناحی که آمریکا را حمایت کند مسیر شیطان قرار دارد، لیکن امروز مبارزه سیاسی و فرهنگی با این شیطان بزرگ از مهمترین تکالیف جوامع اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، ابوالفضل بادرستانی، رئیس آموزش و پرورش آموزش و پرورش ناحیه دو اراک امروز، 11 آبان‌ماه در مراسم نمادین زنگ استکبارستیزی و بصیرت عاشورایی در دبیرستان نمونه اطهر این شهر، گفت: 13 آبان از جمله روزهای مهم و با ارزش در تقویم انقلاب اسلامی ایران است.

وی اظهار کرد: این روز شاهد سه رخ داد عظیم شامل تبعید امام راحل به ترکیه در سال 57، تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان در سال 57 و شهادت خیل کثیری از دانش‌آموزان در تظاهرات سال 58 است.

بادرستانی با اشاره به آیه 76 سوره مبارکه نساء «الَّذِینَ آمَنُواْ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ‌اللّهِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُواْ أَوْلِیَاء الشَّیْطَانِ إِنَّ کَیْدَ الشَّیْطَانِ کَانَ ضَعِیفًا، کسانى که ایمان آورده‏اند در راه خدا کارزار می‌‏کنند و کسانى که کافر شده‏‌اند در راه طاغوت می‌‏جنگند پس با یاران شیطان بجنگید که نیرنگ شیطان در نهایت ضعیف است»، عنوان کرد: جنگ بین حق و باطل همواره از ابتدای خلقت تا کنون وجود داشته است و آیه مذکور این موضوع را اثبات می‌کند.

وی با بیان اینکه انسان‌ها دو دسته‌اند و گروهی در جبهه حق و گروهی در جبهه باطل قرار دارند، عنوان کرد: شیطان در مقابل خدا ایستاد و تمرّد کرد؛ بنابراین مسیر انبیاء الهی مسیر حق بوده و در مقابله با  شر که همان مسیر شیطان است، قرار دارد.

در مقطع کنونی هر جناحی که آمریکا را حمایت کند در مبارزه با حق است

بادرستانی با اشاره به اینکه امام راحل(ره) انسانی از جنس انبیا بود و ایشان فرمودند؛ «امروز نماد شیطان همان آمریکاست»، مطرح کرد: در مقطع کنونی هر گروه و جناحی که آمریکا را حمایت کند در مبارزه با حق بوده و در مسیر شیطان قرار دارد؛ لیکن امروز مبارزه سیاسی و فرهنگی با این شیطان بزرگ از مهم‌ترین تکالیف جوامع اسلامی است.

وی بیان کرد: به‌طور قطع مبارزه با کسانی که با حق مخالفند و در دروی زمین ادعای خدایی می‌کنند بسیار سخت است و خون‌های بسیاری در این راه ریخته می‌شود؛ ولی در نهایت شیطان ضعیف و حق پیروز است.

بادرستانی با بیان اینکه آیات 140 تا 141 سوره مبارکه آل‌عمران «یَمْسَسْکُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِّثْلُهُ وَتِلْکَ الأیَّامُ نُدَاوِلُهَا بَیْنَ النَّاسِ وَلِیَعْلَمَ اللّهُ الَّذِینَ آمَنُواْ وَیَتَّخِذَ مِنکُمْ شُهَدَاء وَاللّهُ لاَ یُحِبُّ الظَّالِمِینَ، اگر به شما آسیبى رسیده آن قوم را نیز آسیبى نظیر آن رسید و ما این روزهای شکست و پیروزى را میان مردم به نوبت می‌‏گردانیم تا آنان پند گیرند و خداوند کسانى را که واقعاَ ایمان آورده‌‏اند معلوم بدارد و از میان شما گواهانى بگیرد و خداوند ستمکاران را دوست نمی‌‏دارد»، گفت: این آیات به خوبی مؤید این مطلب هستند که مبارزه حق و باطل کار دشواری است و تا دستیابی به هدف باید سختی‌های بسیاری را متحمل شد.

واقعه عاشورا مصداق دیگری از مبارزه حق و باطل است

وی با اشاره به اینکه واقعه عاشورا مصداق دیگری از مبارزه حق و باطل است و امام حسین(ع) با یاران اندکش در برابر استکبار قیام کرد، افزود: در آن جنگ دشمنان آن حضرت به ظن پلید خود گمان کردند که امام و اصحابش شهید شدند و کار پایان یافت؛ اما غافل از اینکه مکتب حسینی بیش از پیش قوت پیدا کرد و تداوم یافت.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه قیام امام حسین(ع) همواره تا پیروزی جبهه حق بر باطل و ظهور ولی عصر امام زمان(عج) ادامه دارد، یادآور شد: از این رو امروز مردم ایران موظفند که بصیرت عاشورایی خویش را ارتقاء دهند و با بینش کافی در هر لحظه و در هر مکان برای دفاع از حق، صیانت از دین و مقابله با مستکبران و متجاوزان آماده باشند.

captcha