کد خبر: 1466855
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۱

تشکیل کارگروهی برای تنظیم تفاهم‌نامه آموزش و پرورش و سازمان دارالقرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس سازمان دارالقرآن الکریم از تشکیل کارگروهی به منظور تنظیم تفاهم‌نامه مشترک بین وزارت آموزش و پرورش و این سازمان خبر داد.

مهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به مذاکرات این سازمان با وزارت آموزش و پرورش به منظور امضای تفاهم‌نامه دوجانبه‌ای در خصوص فعالیت‌های قرآنی مشترک اظهار کرد: پس از انجام مذاکرات، پیشنهاد تشکیل کارگروهی را داده‌ایم که تا بتوانیم بر روی جزئیات این تفاهم‌نامه بیشتر صحبت کنیم.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم افزود: با اراده‌ای که در دو طرف وجود دارد امیدواریم هر چه زودتر برای تشکیل این کارگروه به نتیجه عملی برسیم. وزارت آموزش و پرورش با تأکید معاون پرورشی و فرهنگی این وزارتخانه آمادگی کامل خود را برای همکاری مشترک با سازمان دارالقرآن الکریم برای اجرای فعالیت‌های قرآنی اعلام کرده است.
وی در ادامه گفت: ارتقای سطح معلمان قرآن، کمک به غنی‌تر شدن کتاب‌های درسی قرآن، استفاده از فضاهای آموزشی و پرورشی مدارس و بهره‌گیری از فضاهای اردوگاهی به منظور تربیت نوجوانان و جوانان قرآنی از جمله پیشنهاداتی بوده که در قالب این تفاهم‌‌نامه به امضا رسیده است.
قره‌شیخلو عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش دارای ظرفیت بسیار بالایی است و سازمان دارالقرآن الکریم نیز یک سازمان تخصصی در حوزه قرآن است که این دو دستگاه هر چه بیشتر به هم نزدیک شوند خروجی آنها از سطح کیفی بالاتری برخوردار شده و ارتقا پیدا می‌کند.
وی ادامه داد: با توجه به راه‌اندازی مجدد بیش از 600 دارالقرآن آموزش و پرورش طی سال جاری ما در سازمان دارالقرآن الکریم می‌توانیم به فعالیت تخصصی‌ این دارالقرآن‌ها کمک کنیم؛ مشارکت در بحث تربیت استعدادهای درخشان قرآنی و... از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه خواهد بود که البته برنامه‌ریزی برای تک‌تک این موضوعات در قالب کارگروه صورت می‌گیرد.

captcha