کد خبر: 1470288
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۶

برپایی نمایشگاه «اشکواره حسینی» در ملایر

کانون خبرنگاران نبأ/ امیر فرمائی: نمایشگاه «اشکواره حسینی» همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی در ملایر برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، همزمان با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران با وفایش،  نمایشگاهی با موضوع محرم با عنوان «اشکواره‌ حسینی» در مجتمع فرهنگی هنری ملایر افتتاح شد.

این نمایشگاه بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه هنرهای تجسمی اداره فرهنگ و‌ ارشاد اسلامی ملایر است که در سال جاری توسط هنرمند ملایری «مهشید روزبهانی » برگزار شده است.

در این نمایشگاه بیست اثر نقاشی، 16 اثر عکاسی، ساخت و نمایش ماکت واقعه عاشورا به معرض نمایش گذاشته شده است.

یادآور می‌شود، این نمایشگاه تا 21 آبان از ساعت 8 تا 14 در مجتمع فرهنگی و هنری واقع در شهرک ولیعصر(عج)، میدان قائم پذیرای بازدید کنندگان است.

همچنین در خبر دیگری آمده است، یادواره 97 شهید دانش‌آموز همزمان با یوم‌الله سیزده آبان و عاشورای حسینی در دبیرستان « حاج احمد علی فراهانی» ملایر برگزار شد.

چهاردولی، مدیرآموزش و پرورش ملایر و معاون مدیرکل در این مراسم با بیان اینکه انقلاب اسلامی ادامه راه امام حسین(ع) و در راستای قیام عاشورا است، گفت تقارن عاشورای حسینی با هفته بسیج دانش‌آموزی و یوم‌الله سیزده‌آبان ماه گویای این مطلب است که بهترین نوع استکبار‌ستیزی در قیام سراسر شور و شعور امام حسین(ع) نهفته است.

وی بیان کرد: اگر امام حسین(ع) حج خود را ناتمام می‌گذارد و به سمت کربلا حرکت می‌کند می‌خواهد به جهان اعلام کند مسیر را گم نکنید، مسیر انسانیت و انسان‌سازی مسیر امام حسین(ع) است.  فلسفه قیام عاشورا امر به معروف و نهی از منکر است و زنده کردن سیره و سنت رسول الله(ص) و چه کسی بهتر و اولی‌تر از امام حسین(ع) برای اجرای این امر مهم است.

چهاردولی درباره جریان کربلا عنوان کرد: اگر روز به روز می‌بینیم که قیام امام حسین(ع) در طول تاریخ تاثیر بیشتری دارد و همه انقلاب‌ها به نوعی از آن الگو می‌گیرند به این خاطر است که امام حسین(ع) برای زنده کردن ارزش‌های انسانی که داشت فراموش می‌شد قیام کرد. امام حسین قیام کرد که انسانیت زنده شود، تا انسان کرامت پیدا کند تا یادمان نرود برای چه آمدیم و به کجا قرار است برویم.

مدیر آموزش و پرورش ملایر افزود: اگر امروز سراسر کشور ما را شور و شعوری حسینی فرا گرفته است به این علت است که هر چه داریم از حسین است.

وی گفت: سه رویداد مهم در 13 آبان ماه اتفاق افتاده که هر کدام به نوعی برای حرکت در مسیر قیام امام حسین(ع) بوده است و چه تقارن زیبایی که سیزده آبان‌ماه روز ملی مبارزه با استکبار با روز عاشورا که سراسر استکبار ستیزی است متقارن شده است.

در این مراسم معنوی پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان به مناسبت تقارن عاشورای حسینی و سیزده آبان نیز قرائت شد.

captcha