کد خبر: 1470405
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۵
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

سهل‌انگاری در ارائه سبک زندگی اسلامی به جوانان خیانت محسوب می‌شود

گروه اجتماعی: آیت‌الله دری‌ نجف‌آبادی خطاب به اصحاب رسانه استان مرکزی اظهار کرد: سهل‌انگاری در ارائه راهکارهای مناسب برای اجرای سبک زندگی اسلامی و شناخت نوجوانان و جوانان با ابعاد مختلف دین اسلام خیانت محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ظهر امروز، 14 آبان‌ماه در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه استان با موضوع امر به‌معروف و نهی از منکر در دفتر امام جمعه اراک برگزار شد، ضمن تسلیت و تعزیت به‌مناسبت فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، بر لزوم احیای شعائر دینی تأکید کرد.

وی با بیان این مطلب که جوانان باید با حضور در مجالس اباعبدالله(ع) خود را برای مبارزه با هواهای نفسانی در ماه‌های دیگر بیمه کنند، با ابرازامیدواری از اینکه عزاداری و سوگواری سید و سالار شهیدان ذخیره‌ای برای آخرت باشد، افزود: بدون تردید شناخت و سبک و سیره این امام همام فرا راه نوجوانان و جوانان در ارائه زندگی با سبک اسلامی خواهد شد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در ادامه اضافه کرد: از ابتدای خلقت تاکنون جوامع بشری دارای دو جریان عدالت‌خواهی، فضیلت پروری، کمالجویی، معرفت‌بخشی، بصیرت‌افزایی و در مقابل مباحث عنوان شده عدم وجود اعتقاد دینی به هیچ مذهبی و در پیش گرفتن جریانات سکولار وجود داشته و همواره انبیای الهی و در ادامه امامان معصوم(ع) با آنان درگیر بودند.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه جوانان را به پایبند بودن به اعتقادات اسلامی و مقدسات دینی توصیه کرد و با اشاره به رخدادن جنگ جهانی اول و دوم، تصریح کرد: با به وقوع پیوستن جنگ‌های اول و دوم زمینه برای گسترش و اشاعه فرهنگ غربی به‌واسطه در دست داشتن تکنولوژی فراهم شد.

وی همچنین، نوجوانان و جوانان را به مطالعه در خصوص تاریخ گذشته و عبرت‌آموزی از اتفاقات پیش آمده تشویق کرد و افزود: جوانان ایرانی باید از وقایع به وجود آمده در طول تاریخ درس گرفته و در راستای آبادانی، شکوفایی ایران اسلامی و تقویت زیرساخت‌های اعتقادی و دینی برآیند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: جوانان و نوجوانان مرکز اهداف شوم و ددمنشانه دشمنان اسلام بوده و دشمن برای منحرف ساختن آنان از مسیر واقعی زندگی از هیچگونه تلاش و سرمایه‌گذاری کوتاهی نمی‌کنند.

وی در بخشی از سخنان خویش با بیان این مطلب که عاشورا سبب شده است که اسلام برای همیشه تاریخ زنده مانده و از افراط و تفریط در دین‌مداری جلوگیری شود، اظهار کرد: خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلام سکان هدایت ایران به دست عالمی فرهیخته، شجاع و فرزانه افتاده و این کشور با تمدن غنی را از سلطه مزدوران عالم رهایی بخشید.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی باشاره به این مطلب که تا عاشورا زنده است ما نیز زنده خواهیم بود، جوانان را به دوری از شبکه‌های اجتماعی، اینترنتی، نرم‌افزارهای موجود در تلفن‌های همراه هشدار داد و گفت: دشمن با تمامی توان برای دور ساختن شما از اسلام ناب و مفاهیم قرآن کریم برنامه دارد.

امام جمعه اراک تأکید کرد: آشنایی نوجوانان و جوانان با فضاهای مجازی و سایبری یکی از رسالت‌های صدا و سیما و دیگر مطبوعات از جمله خبرگزاری ها، روزنامه‌ها و ... است؛ ازاین رو اصحاب رسانه و اصحاب قلم با در دست داشتن ابزار اطلاع‌رسانی و قلمی توانا از فضای اینترنتی نهایت استفاده را برده و نوجوانان را با آسیب‌هایی که از سوی دشمنان برنامه‌ریزی می‌شود آشنا و راه حل‌های کاربردی برای آن اتخاذ کنند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی در ادامه خطاب به اصحاب رسانه استان گفت: سهل‌انگاری در ارائه راهکارهای مناسب برای اجرای سبک زندگی اسلامی و شناخت نوجوانان و جوانان با ابعاد مختلف دین اسلام خیانت محسوب می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه هویت دینی ـ ملی زمینه رشد و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم کند، اضافه کرد: اصحاب رسانه رسالت خطیری در این راستا ایفا می کنند؛ چراکه رسانه به ویژه صدا و سیما با ساخت، تولید فیلم و سریال‌های اثرگذار جوانان را با هویت خویش بیش از پیش آشنا کنند.

نماینده ولی فقیه در استان در پایان با اشاره به اینکه خدمات مشاوره‌ای، اجتماعی و فرهنگی در قالب همکاری و تعامل تعریف می‌شود، اصحاب رسانه با ارائه خدمات ارزنده در تمامی عرصه‌ها در بسط و گسترش آرمان‌های انقلاب نقش بسزایی را ایفا می‌کنند.

captcha