کد خبر: 1471038
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱

برگزاری ۵۰ گفتمان دینی آزاد در شهرستان کامیاران

گروه اجتماعی: کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کامیاران از برگزاری ۵۰ گفتمان دینی آزاد در مساجد، حسینیه و هیئات مذهبی این شهرستان خبر داد.

مرتضی ندیمی، کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کامیاران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: به‌مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران با‌وفایش طرح گفتمان دینی آزاد توسط روحانیان اعزامی در طول دهه اول محرم و هیئت های مذهبی در سطح حسینیه‌ها و مساجد شهر و روستاهای تابعه برگزار شد.
وی افزود: این گفتمان‎ها با محوریت امر به معروف و نهی از منکر، فلسفه قیام عاشورا و عزاداری و...  به‌صورت پرسش و پاسخ برگزار شد.
ندیمی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر باید به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود، اعلام کرد: امر به معروف باید در لایه‌های مختلف جامعه نهادینه شود و این دو فریضه مهم باید در لایه‏های مختلف اجتماع پایه‎ریزی و نهادینه شوند.
وی بیان کرد: مسئولان و همه اقشار جامعه باید خود را در قبال این وظیفه و تکلیف شرعی مسئول دانسته و آن را به دستگاه خاصی نسبت ندهند.
کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کامیاران عنوان کرد: فرهنگ‌سازی و اجرای برنامه‎های متنوع و تأثیرگذار در این راستا نقش مهمی در آگاهی و توجه مردم به این امور مهم اجتماعی و دینی دارد.
وی یادآور شد: برگزاری گفتمان‌های دینی و بصیرتی و اعزام مبلغان به مدارس شهری و روستایی در راستای احیا فریضه‎های امر به معروف و نهی از منکر نقش سازنده‌ای دارند.

captcha