کد خبر: 1471150
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۹

سیاه‌رود، روستایی که به نام ۱۴ شهید آبرو و برکت یافته است

گروه اجتماعی: رئیس بنیاد شهید طارم با اشاره به این‌که نام شهدا به روستای سیاه‌رود طارم آبرو و برکت بخشیده است، گفت: در سال‌های اخیر این روستا دارای ۵۰ خانوار بود که با وجود آمار بالای مهاجرت معکوس به آن، امروز ۷۰ خانوار به این روستا باز‌گشته‎اند.

عبادالله طاهری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران طارم در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، گفت: روستای سیاه‌رود شهرستان طارم تنها روستایی است که 14 شهید گلگون‌کفن را تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی ایران کرده است و یکی از شهدایی که فضای این روستا را با معنویت همراه کرده است، روحانی‌شهید، حجت‌الاسلام سیدامرالله موسوی است.
وی با اشاره به این‌که نام شهدا به اهالی این روستا آبرو و برکت بخشیده است، ابراز کرد: در سال‌های اخیر این روستا دارای 50 خانوار بود که با وجود آمار بالای مهاجرت معکوس به آن، امروز 70 خانوار به این روستا باز‌‌گشته‎اند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران طارم اظهار کرد: مسجد روستای سیاه‌رود که علاوه بر بخش مختص اقامه نماز جماعت، دارای یک طبقه است که به فعالیت‎های فرهنگی روستا اختصاص داده شده است، دارای 470 مترمربع زیربنای قابل استفاده است که 500 میلیون تومان از اعتبار ساخت مسجد با همکاری مردم تأمین شده است.
طاهری با اشاره به این‌که برگزاری یادواره شهدای روستا، یکی از برنامه‌های سالانه مسئولان بنیاد شهید طارم است، عنوان کرد: امسال نیز این یادوراه برای چهارمین سال متوالی در این روستا برگزار شد که در این برنامه با قرائت وصیت‎نامه‎های شهدا بر ارزش‎های شهیدان، ولایت‎مداری و حفظ حجاب و عفاف تأکید شد.
وی با بیان این‌که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله اهداف فعالیت‌های فرهنگی در بنیاد شهید است، افزود: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، زنده نگه داشتن یاد شهید کمتر از شهادت نیست و برگزاری چنین برنامه‎هایی از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در فرهنگ جامعه تأثیرگذار خواهد بود که بالا رفتن استقبال مردم از این یادواره‌ها نشان از تأثیرگذاری مطلوب این برنامه دارد.
این مقام مسئول در پایان گفت: غباروبی مزار شهدای گمنام و مزار شهدای شهرستان، دیدار با خانواده‎های شهید و ایثارگر و برگزاری مراسم قرائت زیارت عاشورا از جمله برنامه‎های این نهاد در طول ماه محرم امسال است.

captcha