کد خبر: 1471748
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۰

بهره‌برداری از ۳ مدرسه خیرساز در روستاهای منطقه ۱۹ تهران

گروه جامعه: مراسم افتتاح سه مدرسه خیرساز به نام‌های زنده یاد ذوالفقاری، سیدالشهدا(ع) و آموزشگاه خیرین مدرسه ساز در روستاهای منطقه ۱۹ تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم رسمی بهره‌برداری و افتتاح سه مدرسه خیرساز به نام‌های زنده یاد ذوالفقاری، سیدالشهدا(ع) و آموزشگاه خیرین مدرسه ساز در روستاهای مرتضی گرد و قلعه حاج موسی منطقه 19 تهران برگزار می‌شود.

مراسم نمادین افتتاحیه هر سه مدرسه 20 آبان‌ماه، ساعت 9 در محوطه مدرسه خیرساز زنده یاد بانو ذوالفقاری واقع در روستای مرتضی گرد برگزار می‌شود.

مدرسه خیرساز بانو ذوالفقاری در زمینی به مساحت هزار و 100 متر مربع، در چهار طبقه و هفت کلاس درس ویژه دانش‌آموزان ابتدایی پسرانه به بهره‌برداری می‌رسد.

همچنین مدرسه خیرساز سید الشهدا(ع) در زمینی به مساحت هزار و 500 مترمربع در چهار طبقه و 9 کلاس درس ویژه دانش‌آموزان دختر پایه متوسطه در روستای مرتضی گرد و مدرسه خیرساز دیگری به نام «خیرین مدرسه ساز» در سه طبقه و 9 کلاس در روستای قلعه حاج موسی احداث شده است که به طور رسمی افتتاح می‌شود.

یادآوری می‌شود، این مراسم با حضور محمدرضا حافظی، رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز ایران برگزار می‌شود.

captcha