به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، مراسم رونمایی از ارجنامه آیتالله تسخیری امروز 19 آبان با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حسینیه الزهرا مجتمع امام خمینی(ره) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد.
علی جنتی با ابراز خشنودی از توفیق حضور در این جلسه گفت: از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای اهتمام به تشکیل این جلسه تشکر میکنم. جا داشت پیش از اینها از شخصیت فقیهی همچون آیتالله تسخیری تجلیل شود.
وی افزود: خاطره آشنایی من با آیتالله تسخیری به سالهای 62 و 63 بر میگردد که ایشان مسئول امور بینالملل سازمان تبلیغات اسلامی بودند. از همان زمان ایشان رفت و آمدهایی به شرق آسیا داشتند و گاهی گزارشهایی را به آیتالله جنتی، رئیس وقت سازمان تبلیغات اسلامی نشان میدادند. از آن روز تا به امروز ارادت ما به ایشان روز به روز افزون شده است.
وی با بیان اینکه هر کدام از دوستان میتوانند بعدی از زندگی ایشان را بیان کنند، گفت: من ایشان را فقیهی دانشمند، متفکر، مفسر و آشنا با دنیای اسلام و آشنا با تحولات جهانی یافتم. در کشورمان کمتر کسی مثل آیتالله تسخیری داریم که این مقدار با شخصیتها و متفکران دنیای اسلام آشنایی داشته باشند و کمتر شخصی را داریم که دنیا به این نحو از نزدیک با ایشان آشنایی داشته باشد. هیچ ایرانی به اندازه ایشان در محافل فرهنگی بینالمللی شرکت نکرده و ایشان همواره میزبان شخصیتهای برجسته از دنیا بودند. نقش ایشان در مجمع الفقه الاسلامی بر هیچ کس پوشیده نیست. ایشان زبان گویای اسلام، تشییع و ایران در صحنه جهانی هستند و یکی از بنیانگذاران اصلی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بودند که به واسطه نامهای که در دهه هفتاد برای رهبر نوشته شد و پیشنهاد دادند که فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور در یک سازمان جمع شود.
جنتی اظهار کرد: علاوه بر استفاده از فضل، دانش و علم گسترده ایشان از نظر اخلاقی و خصلتها، سجایای اخلاقی بسیار از ایشان آموختم. ایشان تواضع بالایی دارند، روابط عمومی بسیار قوی و جاذبه بالایی در جذب نیروها دارند. یکی از مشکلات در کشور ما این است که خیلی دافعه دارند و نیرو را به صرف اینکه یک اشتباه از آن سر زده کنار میگذارند و جامعه را از تواناییهایش محروم میکند. افرادی را به خاطر اینکه گاهی یک جایی در کارشان اشتباهی رخ داد، از دست دادیم، اما آیتالله تسخیری همواره با جاذبه با افراد برخورد کرده و سعی کرده از نقاط مثبت آنها استفاده کند. روش ایشان همچون شهید بهشتی که مجسمه جاذبه بودند، مبتنی بر جذب افراد است و ایشان همواره توصیه میکرد که جاذبه در حداکثر ممکن و دافعه بر حداقل ممکن باشد.
وی با اشاره شخصیت آیتالله تسخیری، عنوان کرد: ایشان خستگیناپذیرند و با وجود مشکلاتی که دارند، در عین حال فعال و پر تلاش هستند و همواره سعی میکنند در مجامع بینالمللی حضور داشته باشند و نقش مؤثر خود را ایفا کنند.
وی گفت: مجدداً از این ابتکار عمل دوستان در برگزاری همایش و ثبت فعالیتهای آیتالله تسخیری به صورت تصویری و صوتی و غیره سپاسگذاری میکنم.