کد خبر: 1471859
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴
حجت‌الاسلام آسوده عنوان کرد:

ضرورت تربیت نیروهای مبلغ جهت آسیب‌زدایی از مجالس عزاداری

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف دلیحان بر لزوم تربیت نیروهای مبلغ جهت آسیب‌زدایی از مراسم مذهبی تأکید کرد و گفت: وجود چنین نیروهایی در هیئت‌های مذهبی یک امر ضروری است.

حجت‌الاسلام محمدرضا آسوده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه دلیجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: با توجه به اینکه مراسم دینی و مذهبی، مهم‌ترین و محکم‌ترین عامل بازدارنده انسان ‌برابر هوای نفس و انحرافات دینی است؛ از این‌رو جوانان خود را باید به این سلاح مجهز کرده و ‌ برابر فتنه‌های دشمنان ایستادگی کنند.

وی اضافه کرد: دشمنان اسلام و مذهب تشیع سعی دارند به‌وسیله تحریف و وارد کردن خرافات در مراسم عزای حسینی با این عامل بازدارنده وارد صحنه شده تا راحت‌تر به مقصود خود در سست کردن پایه‌های نظام، انقلاب و تشیع برسند.

راهکارهای زدودن انحرافات و خرافات از مراسم مذهبی
حجت‌الاسلام آسوده در پاسخ به این سؤال که راهکارهای زدودن انحرافات و خرافات از مجالس عزاداری چیست؟، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات برای جلوگیری از انحرافات و خرافات این است که هر کدام از هیئات، زیر‌نظر یک عالم و روحانی ورزیده قرار گیرند و برنامه‌ها و مراسم را تحت نظر وی اجرایی کنند.

وی در ادامه بر لزوم تربیت نیروهای مبلغ جهت آسیب‌زدایی از مراسم مذهبی تأکید کرد و گفت: وجود چنین نیروهایی در هیئات یک امر ضروری است، به‌طوری که با نبود این افراد که آگاه به مسائل دینی و سنت‌های عزاداری از دیدگاه اهل‌ بیت(ع)هستند، خرافات و انحرافات بسیار راحت به هیئات ضربه وارد می‌کند.

حجت‌الاسلام آسوده با بیان این مطلب که برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مبلغان بسیار حائز اهمیت بوده و نباید از این مهم غافل شد، اضافه کرد: از آنجا که مبلغان نیز باید با تمامی این انحرافات، خرافات و آسیب‌ها آشنا و راه‌های مقابله با آنها را در دست داشته باشند، برگزاری چنین دوره‌هایی از ضرورت بالایی برخوردار است.

رئیس اداره اوقاف دلیجان با ابراز نارضایتی وجود انحرافات و خرافات در مراسم مذهبی، تأثیرات این خرافه‌ها را در روح و روان نوجوانان و جوانان بسیار مخرب برشمرد و افزود: جوانان باید از دام‌ها و فتنه‌هایی که از سوی دشمنان مدیریت می‌شود هشیارانه عمل کرده و اسیر توطئه‌های آنان نشوند.

جوانان از حقانیت مکتب حسینی دفاع کنند
وی تأکید کرد: با توجه به این نکته که دشمنان از تمامی ظرفیت و سرمایه خویش برای تخریب اسلام و ضربه وارد کردن بر پیکره دین برحق اسلام استفاده می‌کنند بسیار لازم و ضروری است که جوانان با تبعیت از امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان نه تنها از حقانیت مکتب حسینی دفاع کنند؛ بلکه در صدور این مکتب به جوامع بشری نیز کوتاهی نکنند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه دلیجان در پایان‌ اضافه کرد: جوانان امروزی، دارای روحیه واقع‌گرایی و منطقی بالایی هستند و هر چیزی را به‌صورت مستند و مستدل می‌پذیرند؛ بنابراین وجود انحرافات و خرافات در مراسم مذهبی، موجب بدبین شدن آنها به دین و فاصله گرفتن از دین می‌شود.

captcha