کد خبر: 1471993
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۴

برگزاری دوره تخصصی آموزش‌های قرآنی در گتوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره آموزشی ویژه قرآن‌آموزان به‌صورت تخصصی و به‌منظور شرکت در مسابقات قرآنی در گتوند برگزار شد.

هدی نوری‌پور، مدیر دارالقرآن اطهر گتوند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری دوره آموزشی قرآن‌آموزان به‌صورت تخصصی به‌منظور مشارکت آنان در مسابقات قرآنی خبر داد.

وی گفت: برگزاری این دوره‌ها به‌‌منظور تربیت تخصصی قرآن‌آموزان جهت شرکت آن‌ها در مسابقات قرآنی، در سه رشته تفسیر، نهج‌البلاغه و صحیفه‌ سجادیه است که آموزش‌های لازم در قالب سخنرانی و به‌صورت ارائه جزوات مرتبط با موضوعات مسابقه است.

مدیر مؤسسه قرآنی دارالقرآن در‌خصوص مسابقات قرآنی گفت: این مسابقات در سه مرحله شهرستان، استانی و کشوری برگزار می‌شو‌د که شرکت‌کنندگان در مرحله اول در سطح شهرستان و در مرحله دوم و سوم با متسابقان استانی و کشوری رقابت می‌کنند.

نوری‌پور به مشارکت فعال قرآن‌آموزان در سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: قرآن‌آموزان مؤسسه دارالقرآن اطهر در مسابقات سال‌های گذشته شرکت کرده و توانستند حضور فعالی را در مرحله شهرستانی، استانی و کشوری داشته باشند.

به گفته وی، در دو سال گذشته رقیه روشنایی، مقام اول و دوم کشوری را در رشته نهج‌البلاغه و تفسیر کسب کرد. فاطمه حیدری نیز در رشته تفسیر مقام دوم کشوری را در دو سال متوالی به نام خود ثبت کرد.

captcha