کد خبر: 1472070
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۵

حیات و ممات یک کشور بسته به امر به معروف و نهی از منکر است

گروه اندیشه: یک استاد دانشگاه با بیان این‌که امام حسین(ع) برای احیای امر به معروف و نهی از منکر ‌مقابل طاغوت زمان ایستاد، اظهار کرد: اگر در عصر کنونی حیات و ممات یک کشور و دولت به‌دست اجنبی‌ها بیفتد یک فاجعه بزرگ تاریخی رخ داده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، سید‌حسین علوی، مدرس دانشگاه‌ دیروز، 19 آبان ‌در همایش «از حماسه حسینی تا نهضت خمینی» در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران بیش از سه هزار شهید ترور تقدیم اسلام کرده است، افزود: این شهدا توسط شبکه‌های تروریستی که هم اینک از فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا خارج شده‌اند و از دولت آمریکا بودجه دریافت می‌کنند، به شهادت رسیده‌اند.
وی ایران را جزیره ثبات در منطقه دانست و اظهار کرد: طبق فرمایش امام خمینی(ره) رابطه ایران و آمریکا مثل رابطه گرگ و میش است و ما طبق مکتب حسینی نباید با خنده و روی خوش با آمریکا رو‌به‌رو شویم و سیاست برد-برد را مطرح کنیم.
علوی دولتمردان کشور را به حرکت در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب دعوت کرد و افزود: با این‌که به دولت‌های سابق و کنونی نقدهایی داریم، ولی باید احترام دولتمردان جمهوری اسلامی ایران حفظ شود و هیچگونه خدشه‌ای به آن وارد نشود.
این استاد دانشگاه استکبار‌ستیزی را جزو ضروریات انفکاک‌ناپذیر جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود : طبق شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی، استقلال کشور جزو شعارهای اولیه انقلاب اسلامی است، که این استقلال به این معنی است که مقدرات یک کشور و یا یک جریان سیاسی باید در دست خودش باشد.
وی با بیان این‌که امام حسین(ع) برای احیای امر به معروف و نهی از منکر در مقابل طاغوت زمان ایستاد، تصریح کرد: اگر در عصر کنونی حیات و ممات یک کشور و دولت به دست اجنبی‌ها بیفتد یک فاجعه بزرگ تاریخی رخ داده است.
علوی تولی و تبری را دو رکن دین مبین اسلام معرفی و اجتناب از طاغوت را در کنار عبادت خدا دانست و اظهار کرد‌: طبق فرمایش امام خمینی‌(ره) عزت مسلمانان در سایه مبارزه است و تا شرک و کفر است مبارزه است و تا مبارزه است، ما نیز هستیم.
این استاد دانشگاه با بیان این‌که ماهیت انقلاب اسلامی ایران مستکبرین را به لرزه انداخت، افزود‌: تا قبل از انقلاب اسلامی مبنای قدرت ماده بود و کسی قوی محسوب می‌شد که دسترسی بیشتری به پول، سلاح، امکانات و رسانه‌ها داشت که تجلی آنرا می‌توان در آمریکا مشاهده کرد.
وی تصریح کرد‌: انقلاب اسلامی ایران مفهوم قدرت در دنیا را تغییر داد و قیام امام خمینی(ره) به اذن خدا و پشتیبانی مردم، دست آمریکای به اصطلاح ابرقدرت را از ایران کوتاه کرد و در جنگ هشت ساله نیز با ایستادگی رزمندگان حتی یک وجب از خاک جمهوری اسلامی ایران به‌دست دشمن نیفتاد.
این استاد دانشگاه افزود: کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر اساس تفکر امام خمینی(ره) موظفند مرزهای عقیدتی، عملی و زبانی نسبت به کفر، شرک و نفاق را حفظ کنند، که در این صورت است که جمهوری اسلامی معنا پیدا می‌کند.
علوی، جمهوری اسلامی ایران را مقتدرترین کشور منطقه خاورمیانه معرفی و اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری اگر اسرائیل بخواهد غلطی بکند، تلاویو و هیفا را با خاک یکسان می کنیم.

captcha