کد خبر: 1472263
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶

نام‌نویسی از متقاضیان زیارت اربعین آغاز شد

گروه جامعه: متقاضیان اعزام به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی(ع) می‌توانند از ساعت ۱۴ امروز با مراجعه به دفا‌تر خدمات زیارتی سراسر کشور نسبت به ثبت تقاضای اعزام به عتبات در ایام اربعین اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سازمان حج و زیارت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: متقاضیان حضور در مراسم اربعین حسینی (ع) در کربلای معلی از ساعت ۱۴ امروز سه‌شنبه ۲۰ آبان ماه با مراجعه به دفا‌تر خدمات زیارتی سراسر کشور می‌توانند جهت ثبت نام در طرح ساماندهی اعزام زائران به عتبات در ایام اربعین اقدام کنند.

بر اساس این اطلاعیه متقاضیان ۱۵ هزار تومان به عنوان حق کارگزار و ۴۰ دلار نقدی به عنوان هزینه دریافت ویزای عراق به دفا‌تر خدمات زیارتی پرداخت می‌کنند.

بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت هزینه بیمه و خدمات پزشکی زائران ایام اربعین رایگان خواهد بود و از این بابت هزینه‌ای از زائران دریافت نمی‌شود.

لازم بذکر است در این ثبت نام زمان حضور زائران در مرز مشخص خواهد شد و زائران لازم است به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در زمان مقرر که از طریق سامانه به آنها اعلام می‌شود، در مرز حضور داشته باشند.

گفتنی است اعزام زائران از طریق سه مرز مهران، شلمچه و چزابه صورت می‌گیرد و بر اساس ظرفیت هر مرز مشخص می‌شود که زائران باید از کدامیک از مرزهای کشور به عراق عزیمت کنند.

captcha