کد خبر: 1472940
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان:

امروز اهمیت یافتن سلامت معنوی نشان‌دهنده مسئولیت‌ها در این عرصه است

گروه سلامت: امروزه سازمان بهداشت جهانی، سلامت را به جسمی، روانی و اجتماعی تقسیم کرده و طی سال‌های اخیر بعد معنوی نیز با توجه به فجایع در دنیا و ناسالم بودن اعتقادات معنوی اضافه شده، که این نشان دهنده گستردگی نظام سلامت و مسئولیت‌ها در این عرصه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حبیب‌اله موسوی‌بهار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان چهارشنبه، 21 آبان در همایش «مراقبت و مددجو»، اظهار کرد: باید گروه‌های مردمی و فعالان شهری و منطقه‌ای را برای امر خودمراقبتی آموزش دهیم، اگر خود مراقبتی در جامعه جانیفتد چنانچه تمام بودجه‌های کشور را به درمان اختصاص دهیم کافی نخواهد بود.

وی افزود: باید به بحث خودمراقبتی توجه ویژه‌ای شود، اگر منتظر درمان مردم بعد از بیمار شدن باشیم، باید تمام منابع انسانی را صرف این کار کنیم، که یکی از دلایل آن بی‌توجهی مسئولان و اعمال نظر نیروهای موثر سیاسی و اجتماعی و عمل غیرکارشناسی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، بهداشتی و خدمات درمانی همدان ادامه داد: در حال حاضر به جای آموزش در دانشکده‌های پرستاری و بهیاری باید دانشکده‌های فوق تخصصی و حرفه‌ای را ارتقا داده که منجر به این مسأله شده‌اند. در سالیان گذشته تعداد دانشکده‌ها به بالای 50 مورد رسیده اما دانشکده‌ای برای پیشگیری و مراقبت وجود ندارد، بنابراین نیاز است دانکشده مراقبت تأسیس شود.

موسوی بهار عنوان کرد: کشور ما در بعضی از ابعاد شانه به شانه کشورهایی مانند ترکیه بوده اما به علت عدم توجه به منابع بهداشتی و زیرساخت‌ها ظاهر مناسبی برای ارائه خدمت نداریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تمام رده‌های پزشکی برای ارتقاء این اهداف و بهبود فضای کار نیاز به مساعدت همه همکاران دارد، گفت: حوزه بهداشت و درمان روز به روز بهتر و میزان رضایتمندی مردم رو به افزایش است و ما روزهای خوبی برای این حوزه شاهد هستیم.

موسوی بهار در بخش دیگری اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی همدان موفق به کسب مجوز تربیت PHD شده است، در عام پزشکی که شامل همه رشته است در هر بخش بیمارستان فضا برای ما آماده است که برای آخرت ذخیره کسب کنیم.

captcha