کد خبر: 1473772
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۹
امیرزاده خبر داد:

تجلیل از ۱۶ خادم نشر در پنجمین روز هفته کتاب

گروه ادب: مشاور علمی، فرهنگی و مدیریتی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد از تجلیل ۱۶ خادم و پیشکسوت نشر در پنجمین روز از هفته کتاب خبر داد.

همایون امیرزاده، مشاور علمی، فرهنگی و مدیریتی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به تجلیل از خادمان نشر در هفته کتاب گفت: پیش از آغاز بیست و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران کمیته‌ای با هدف انتخاب و تجلیل از خادمان و پیشکسوتان حوزه نشر تشکیل شد که در این راستا 21 نفر انتخاب شدند.

وی افزود: از این تعداد 16 نفر در حوزه نشر تجلیل می‌شوند که در میان آنها ناشر، فعال فرهنگی و کتابفروش نیز وجود دارد و بخش عمده‌ای از آنها از تهران هستند و همچنین از پنج نفر در حوزه چاپ قدردانی خواهد شد.

امیرزاده با بیان اینکه تلاش شده از میان ناشران در حوزه‌های گوناگون از جمله دین، کودک و نوجوان، عمومی و ... تجلیل شوند، گفت: همزمان با بیست و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران مراسم تجلیل از خادمان نشر با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

گفتنی است، علاقه‌مندان برای حضور در این مراسم می‌توانند از ساعت 14:30 روز چهارشنبه 28 آبان‌ماه، در سالن بزرگ سینمایی حضور یابند. 

captcha