کد خبر: 1474119
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱

دعوت به آشنائی با قرآن در تبلیغات شهری «بنگلور» هند

گروه بین‌الملل: پوسترهای «قرآن برای همه» با هدف دعوت غیرمسلمانان به آشنائی با قرآن در ایستگاه‌های اتوبوس مناطق پر رفت‌وآمد شهر بنگلور هند نصب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Salaam Centre»، مرکز سلام بنگلور با هدف ترغیب غیرمسلمانان به آشنایی با قرآن کریم اقدام به نصب این پوسترها کرده است.

بر روی این پوسترها از همه علاقمندان به آشنایی با قرآن کریم دعوت می‌شود که ضمن تماس با مرکز اسلامی سلام یک نسخه رایگان قرآن به زبان‌‌های کانارا، تامیل و یا انگلیسی دریافت کنند.

مرکز سلام در بنگلور به انتشار قرآن کریم در میان غیرمسلمانان می‌پردازد تا آموزه‌های اسلام، قرآن و حضرت محمد(ص) را به مردم معرفی کند.

از بین بردن تصورات و تعصبات نادرست در مورد اسلام و گسترش روابط برادرانه میان مردم از جمله اهداف این مرکز است.

پویش «قرآن برای همه» تاکنون در انتقال پیام قرآن به قشر متخصص جامعه هند از جمله پزشکان، افسران پلیس، معلمان، وکلا، قضات، اساتید دانشگاه، اندیشمندان و متخصصان عرصه فناوری و دانشجویان موفقیت‌هایی کسب کرده است.

مرکز سلام بنگلور


 

 

captcha