کد خبر: 1474307
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۶
معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی خبر داد:

فراگیرسازی تفسیر در جامعه المصطفی(ص)/ فعالیت ۳۶۰ مرکز قرآنی در جهان

گروه حوزه‌های علمیه: معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی از فعالیت ۳۶۰ مرکز و خانه قرآن در سراسر جهان با حمایت این نهاد خبر و فراگیرسازی تفسیر را جزئی از برنامه‌های این نهاد برشمرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح، معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی عصر امروز 26 آبان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: ما بیشترین خط تماس را با سایر مذاهب اسلامی در جهان داریم، به همین دلیل انتظارات از جامعه المصطفی بالاست.

وی با بیان اینکه جامعه المصطفی با 70 کشور ارتباط علمی و آموزشی دارد، عنوان کرد: از 120 کشور طلبه داریم و با بیش از هزار مرکز و مدرسه و حوزه دینی در نقاط مختلف دنیا ارتباط داریم.

معاون فرهنگی تربیتی المصطفی(ص) فراگیرسازی تفسیر قرآن، تربیت حافظان قرآن و حمایت از 360 مرکز و خانه قرآن در نقاط مختلف جهان به عنوان شبکه‌ای قرآنی را از برنامه‌های بلندمدت المصطفی(ص) برشمرد.

وی افزود: بیشترین مراکز قرآنی در کشورهایی مانند عراق، افغانستان، تانزانیا، هند، سریلانکا، اندونزی و ... هستند همچنین برای فراگیری تفسیر در جامعه المصطفی، دانش‌پژوهان 150 رشته باید تا حدی به مسایل قرآنی احاطه داشته باشند که بخشی از آن در قالب مباحث درسی به عنوان واحد حفظ ارایه شده و بخشی نیز از طریق جشنواره قرآن و حدیث به صورت مکمل انجام و همه طلاب از ابتدای تحصیل تا انتهای آن یک دوره تفسیر را می‌گذرانند.

صالح با بیان اینکه تاثیرگذارترین و بزرگترین کار فرهنگی برای نهادهای علمی و آموزشی توسعه و ترویج قرآن کریم است بیان کرد: انس با قرآن، افزایش شناخت از قرآن، معرفی چهره‌ها وشخصیت‌ها و معرفی الگوهای قرآنی به طلاب از مهمترین اهداف بیستمین جشنواره قرآن و حدیث است.

معرفی آثار آیت‌الله العظمی جوادی آملی در جشنواره

وی معرفی آثار آیت‌الله العظمی جوادی آملی در جشنواره را از دیگر برنامه‌ها عنوان و اظهار کرد: در جشنواره قرآن و حدیث یکی از سیاست‌های ما این است که تنها به صوت و ظواهر، اکتفا نکنیم بلکه به معارف قرآنی و حدیث نیز توجه کنیم که می‌توان به پرداختن به نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در کنار نگاه منظومه‌‌ای به کتب قرآنی در این جشنواره اشاره کرد.

وی با بیان اینکه هر سال مجموعه‌ای از اثار قرآنی بزرگان در جشنواره به عنوان منبع مورد استفاده قررا می‌گیرد افزود: شعار امسال این جشنواره فرهنگ و سبک زندگی قرآنی است و مخاطبان ما 13 هزار طلبه جامعه المصطفی در داخل و 40 کشور دیگر هستند.

captcha