کد خبر: 1474548
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳
حجت‌الاسلام فقیهی:

نرم‌افزارهای آموزشی عمره دانشجویی اندرویدی می‌شود

گروه فضای مجازی: رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با اشاره به اهمیت آموزش مناسک و آداب زیارت به دانشجویان از تبدیل نرم‌افزارهای آموزشی این ستاد به سیستم عامل اندروید برای آسانی و در دسترس بودن برنامه‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا فقیهی، رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، با اشاره به اهمیت آموزش مناسک و آداب زیارت به دانشجویان و نیز در دسترس بودن تکنولوژی اندروید، از تبدیل تمامی نرم‌افزارهای آموزشی عمره دانشجویی به این سیستم عامل خبر داد.

وی با بیان این‌که نرم‌افزارهای سبک زندگی، حکمت رضوی، آشنایی با حرم رضوی، امتداد نسل آفتاب و برکرانه آفتاب ویژه عتبات برای اندروید نسخه پایین‌تر از ۴. ۲ و بالاتر از آن تولید شده است، گفت: علاقه‌مندان برای دانلود این نرم‌افزارها می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد مراجعه کنند.

برنامه‌های آموزشی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان
رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در ادامه با بیان این‌که برنامه‌های آموزشی ستاد در سه مقطع قبل از سفر، حین سفر و بعد از سفر تعریف شده است، برگزاری همایش‌های استانی را که هر سال با غنای بیشتر از سال‌های گذشته برگزار می‌شود را از برنامه‌های قبل از سفر عنوان کرد.

وی معرفی ماهیت وهابیت به دانشجویان را از دیگر برنامه‌های ستاد در مقطع قبل از سفر برشمرد و گفت: برخلاف سال‌های گذشته که وهابیت هجمه می‌کرد و ما پاسخ می‌دادیم، برای نخستین بار در این دوره، ما از آنها سؤال می‌پرسیم و آنها را مورد هجمه قرار می‌دهیم تا ماهیت‌شان بیشتر روشن شود.

حجت‌الاسلام فقیهی با اشاره به استقبال دانشجویان از این طرح، اظهار داشت: در این زمینه نیز کتابی با عنوان حقیقت وهابیت به قلم عبدالله علی بخشی به تازگی از سوی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان منتشر شده است که در اختیار دانشجویان عمره‌گزار قرار داده می‌شود.

وی یادآور شد: سال گذشته همایش‌های یک روزه و دو روزه قبل از سفر را در سی استان برگزار کردیم و در مقطع حین سفر نیز برنامه‌های مناسبی از سوی بعثه مقام معظم رهبری در مکه و مدینه برای دانشجویان برگزار شد که شاخص‌ترین آنها، رفتن تمام زائران به زیارت دوره ویژه شامل شهدای فخ، موزه و جعرانه بود.

رئیس عمره و عتبات دانشگاهیان با اشاره به برنامه‌های پس از سفر این ستاد نیز گفت: همایش «از بهشت تا بهشت» شهریورماه امسال در مشهد مقدس برگزار شد که چهار هزار دانشجوی عمره‌گزار همراه روحانی، معینه و معاون کاروان با هزینه حمل و نقل شخصی در آن حضور داشتند.

captcha