کد خبر: 1474686
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۱

پیش‌بینی شرکت ۱۵۰۰ دانش‌آموز در مسابقات قرآن ناحیه ۳ آموزش‌ و پرورش اهواز

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس فرهنگی اداره آموزش و پرورش ناحیه ۳ اهواز گفت: با توجه به استعدادیابی‌هایی که از ابتدای مهر امسال در مدارس ناحیه انجام شده است پیش‌بینی شرکت ۱۵۰۰ دانش‌آموز در مسابقات قرآن ناحیه ۳ می‌شود.

جاسم ساکی، کارشناس فرهنگی اداره آموزش و پرورش ناحیه 3 اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: جلسه تعیین وضعیت و برنامه‌ریزی برای مسابقات قرآن، نماز و عترت این ناحیه با حضور معاونین پرورشی مدارس ناحیه 3 اهواز صبح امروز 27 آبان در سالن اجتماعات این ناحیه برگزار شد.

وی گفت: در این جلسه زمان برگزاری مسابقات قرآن، نماز و عترت ناحیه 3 اهواز 24‌ آذر که همزمان با آغاز هفته قرآن است، اعلام شد. این مسابقات در دو بخش پسران و دختران در دارالقرآن این ناحیه واقع در فاز 1 پادادشهر به مدت 2 روز برگزار می‌شوند.

ساکی با تصریح بر اینکه سال گذشته نزدیک به هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآن ناحیه شرکت داشتند، افزود: با توجه به استعدادیابی‌هایی که از ابتدای مهر امسال در مدارس انجام شده است پیش‌بینی شرکت 1500 دانش‌آموز در مسابقات قرآن ناحیه 3 می‌شود.

کارشناس فرهنگی اداره آموزش و پرورش ناحیه 3 اهواز ادامه داد: با توجه به این استعدادیابی که توسط نیروهای خبره قرآنی ناحیه 3 انجام شد از ابتدای آبان کارگاه‌های تخصصی قرآن برای دانش‌آموزان دختر و پسر در دارالقرآن برگزار شد که با استقبال بسیار خوبی برخوردار بود.

ساکی در خصوص رشته‌های مسابقات قرآن، نماز و عترت گفت: حفظ، قرائت، ترتیل، احکام صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه رشته‌های این مسابقات هستند.

captcha