کد خبر: 1475080
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲

مسابقه کتابخوانی اینترنتی «روشنا» برگزار می‌شود

گروه فضای مجازی: مسابقه کتابخوانی اینترنتی «روشنا» با موضوعاتی همچون زندگی حسینی، ازدواج و روانشناسی دینی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقه کتابخوانی اینترنتی روشنا در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر امر کتاب و کتابخوانی برگزار می‌شود.

در سال گذشته مسابقه کتابخوانی اینترنتی روشنا در 2 مقطع زمانی دهه ولایت و دهه فجر برگزار شد و بیش از 45 هزار نفر در این مسابقه شرکت کرده بودند.

این دوره از مسابقه در سال جاری به صورت سلسله جشنواره برگزار می‌شود به این شکل که دبیرخانه با 4 فصل کتابخانه از 28 مهر ماه شروع و تا 28 آذر ادامه دارد.

در هر فصل 5 کتاب معرفی می‌شود و از هر کتاب 10 سوال طرح و آزمون برگزار خواهد شد و کسانی که بتوانند 8 سوال را پاسخ دهند می‌توانند در قرعه‌کشی هر کتاب شرکت کنند. همچنین موضوع کتاب‌ها با محوریت کسب زندگی اسلامی ایرانی است، اما هر یک از کتاب‌ها موضوعات خاص خود دارند.

موضوعاتی از قبیل ازدواج، حجاب، زندگی حسینی، نقش و اوقات فراغت و آداب شهروندی که موضوعات را از لحاظ اجتماعی، اقتصادی،  رفتاری،‌ روانشناسی دینی و غیره را بررسی می‌کنند و این از ویژگی‌های بارز مسابقه کتابخوانی اینترنتی روشناست.

علاقمندان برای تهیه کتاب و شرکت در مسابقه می‌توانند به نشانی RUHANU.IR و ارسال عدد 1 را به شماره پیام 30008585 مراجعه کنند.

captcha