کد خبر: 1475900
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۳

یادواره شهدای مخابرات در زاهدان برگزار شد

گروه اجتماعی: جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: یادواره شهدای مخابرات و تجلیل از ۶۰ خانواده شهید بی‌سیم‌چی امروز، شنبه ۱ آذر در زاهدان برگزار شد.

محسن اکبری، جانشین فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، گفت: یادواره شهدای مخابرات و تجلیل از 60 خانواده شهید بی‌سیم‌چی امروز، شنبه اول آذر در زاهدان برگزار شد.
وی اظهار کرد: این یادواره با هدف بزرگداشت و تجدید خاطره شهدای مخابرات و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه برگزار و در آن همچنین از پیشکسوتان عرصه فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان نیز تجلیل شد.
جانشین فرمانده سپاه سلمان استان افزود: در سیستان وبلوچستان 25 شهید بی‌سیم چی و 35 شهید فن آوری اطلاعات و ارتباطات وجود دارد و برگزاری این یادواره‌ها نوعی ادای دین به این شهداست.
اکبری بیان کرد: در حاشیه این یادواره نمایشگاهی از آثار، عکس‌ها و دست‌نوشته‌های رزمندگان مخابراتی و بی‌سیم‌چی استان در معرض دید عموم قرار گرفته است.

captcha