کد خبر: 1476548
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۶
امام جمعه موقت اهواز:

خوزستان نیازمند توسعه همه‌جانبه است/ وجود روستاهای محروم در خوزستان نامعقول است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن‌زاده با اشاره به منابع طبیعی و صنعتی خوزستان، گفت: هیچ‌یک از مردم و مسئولان این استان نفت را تنها متعلق به خوزستان نمی‌دانند و چنین توقعی نیز میان مردم وجود ندارد اما مهم، نیازمندی استان به توسعه‌ای همه‌جانبه است.

به گزارش خبر‌گزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن حسن‌زاده، امام جمعه موقت اهواز در آئین تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری استان خوزستان که امروز، 2 آذر در مجتمع فرهنگی ملی حفاری برگزار شد، امنیت حاکم بر خوزستان را مرهون فعالیت‌های دادگستری و قوه قضائیه دانست.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و شاخصه‌های مهم خوزستان اشاره  کرد و گفت: سابقه‌ استان خوزستان شامل فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر دروازه ورود تشیع به ایران و همچنین برخورداری از سهمی عظیم در پیروزی انقلاب اسلامی از مهمترین شاخصه‌های این استان به شمار می‌رود. اعتصاب در شرکت نفت و قطع صادرات نفت در زمان انقلاب اسلامی نیز موجب شد که انقلاب به تمام دنیا معرفی شود.

امام جمعه موقت اهواز افزود: در دوران دفاع مقدس نیز استان خوزستان به فرموده امام خمینی(ره)، دین خود را به اسلام ادا کرد.

حسن‌زاده اظهار کرد: از جهت شاخص‌های دیگر از جمله جغرافیایی، استان خوزستان یک استان مرزی با دارای سه مرز زمینی، هوایی و آبی است. از لحاظ جغرافیای انسانی نیز وجود اقوام متعدد که البته برای استان مایه برکت بوده از مهمترین شاخص‌های آن به شمار می‌رود. همچنین وجود منابع آبی بسیار که ان شاءالله همه کمک کنند این منابع برای استان بماند، از مهمترین شاخص‌ها است.

وی ادامه داد: خوزستان در کنار همه این منابع بسیار ارزشمند نفتی، کشاورزی، صنعتی و آبی به توسعه بیشتر و عدالت بیشتر نیاز دارد. هیچکدام از مردم و مسئولان این استان نفت را تنها متعلق به خوزستان نمی‌دانند و چنین توقعی نیز میان مردم وجود ندارد. اما آنچه که مهم است این است که خوزستان نیازمند یک توسعه همه‌جانبه است.

امام جمعه موقت اهواز گفت: در کنار مهمترین منابع نفتی و بهترین پالایشگاه‌ها، وجود روستاهای محروم در استان خوزستان امری نامعقول است اما این واقعیت در استان خوزستان وجود دارد.

در ادامه حسن‌زاده، پیام آیت‌الله سید محمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده ولی‌فقیه در خوزستان خطاب به این مراسم را قرائت کرد.

در بخشی از این پیام آمده است به علت خدمات شجاعانه، دلسوزانه توأم با حکمت و تدبیر آقای محمدباقر الفت در طول دوران مسئولیت سپاسگزاری می کنم که آثار آن در ایجاد امنیت عمومی محسوس بود.

وی در بخش دیگری از پیام خود توفیقات جناب آقای افشارنیا در سمت جدید را از خداوند خواستار شد.

captcha