کد خبر: 1491101
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۳:۲۸

مسلمان در فضا وعبادت دربی‌وزنی

گروه بين‌الملل: بسياری از دانشمندان و افراد مذهبی مالزی در تلاش هستند تا مسلمانان بتوانند در فضا به عبادات و راز و نياز با خدا بپردازند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، به نقل از"SaphirNews "، مالزی با اكثريت مسلمان، كشوری است كه از سال 1450 ميلادی اسلام را به عنوان مذهب اصلی پذيرفته است و مصاديق آن به وضوح در اين جامعه ديده می‌شود.
مالزی يكی از كشورهای پيشرفته و توسعه يافته از نظر زيربنائی است، كه بهترين شرايط را برای انجام اعمال عبادی مسلمانانش فراهم كرده است.
اين كشور اسلامی پيشرو در زمينه بازارهای اسلامی و حلال است و اميدوار است كه بتواند اولين فضانورد خود را در سال 2007 به فضا بفرستد.
بسياری از دانشمندان و افراد مذهبی مالزی از خود می‌پرسند كه مسلمانان چگونه می‌توانند در فضا به عبادات و راز و نياز با خدا بپردازند؟
در همين راستا همايشی با هدف پاسخ‌گوئی به اين پرسش برگزار شد و بيش از 150 سخنران راه حل‌های خود را در مورد عبادت در هنگام بی‌وزنی ارائه كردند.
بايد گفت كه پاسخ به اين سؤال ساده نيست، چرا كه ايستگاه فضائی بين‌المللی (ISS) با سرعت 2700 KM/H در حال حركت است و موقعيت آن نسبت به مكه پی در پی در حال تغيير است و حال اينكه انجام صحيح حركات در هنگام نماز ضروری است.
سؤالات ديگری هم در اين‌باره مطرح است، به خصوص چگونگی تهيه قوت حلال و انجام طهارت؟
در اين راستا دانشگاه علوم ملی مالزی به منظور تسهيل انجام مراسم مذهبی فضانوردان مسلمان، نرم افزاری را با عنوان «مسلمانان در فضا» تهيه كرده است.
مصطفی دين بين سوباری، معاون آژانس فضائی مالزی (Angkasa)، هم در اين رابطه تأكيد كرد: «تمامی ملاحظات مربوط به انجام مراسم عبادی به اندازه آماده سازی خود فضانورد اهميت دارد.»
وی همچنين ابراز اميدواری كرد، اين مطلب ثابت شود كه «مسلمان بودن مانع انجام هيچ كاری در دنيا نمی‌شود.»
يادآوری می‌شود، اين مطالب توسط سباستين برگر در مجله ديلی تلگراف و سپس توسط كلر دوپاز در مجموعه مقالات ويژه بين‌المللی منتشر شده است.


captcha