کد خبر: 1499933
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۸۵ - ۰۸:۵۱

جوادی آملی و نصر؛ برگزيدگان مسابقه «‌تحقيقات اسلامی» آيسيسكو

گروه بين‌الملل: سازمان آموزش، علوم و فرهنگ اسلامی(آيسيسكو)، آيت‌الله «عبدالله جوادی آملی» و «سيد حسين نصر» را به عنوان دو نفر از انديشمندان و نويسندگان برگزيده در مسابقه «تحقيقات اسلامی» اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) و به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی«نسيج»، مسابقه مذكور چندی پيش با همكاری آيسيسكو و سازمان فرهنگ و روابط اسلامی «جمهوری اسلامی ايران» بين انديشمندان كشورهای اسلامی برگزار و سه تن از شركت‌كنندگان، به عنوان برگزيدگان اين مسابقه معرفی شدند.
مسئولان سازمان‌های مذكور، هدف از برگزاری اين مسابقه را پويايی تاليفات دينی ـ علمی و معرفی كتاب اسلامی معاصر عنوان كردند.
تحكيم مبادلات فرهنگی بين كشورهای عضو در سازمان آموزش، علوم و فرهنگ اسلامی(آيسيكو) نيز از اهداف مهم برگزاری اين مسابقه بود.
در اين مسابقه آيت الله «عبدالله جوادی آملی» از ايران به خاطر تاليف كتاب تفسير«تسنيم» به زبان فارسی، «سيد حسين نصر» نيز از ايران با نوشتن كتاب«قلب اسلام» به زبان فارسی و «طه عبدالرحمن» از «مغرب» برای تاليف كتاب «سئوال اخلاق» به زبان عربی به عنوان برگزيدگان اين مسابقه فرهنگی اعلام‌شدند.
يادآوری می‌شود جوايز اين مسابقه به زودی طی مراسمی كه آيسيسكو با همكاری سازمان فرهنگ و روابط اسلامی برگزارمی‌كند به برگزيدگان اهدا خواهدشد.
captcha